Διαμαρτυρία περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων προς ΝΕΡΙΤ για την μη κάλυψη της επίσκεψης του Πατριάρχη στην Κέρκυρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 15:16

Διαμαρτυρία περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων προς ΝΕΡΙΤ για την μη κάλυψη της επίσκεψης του Πατριάρχη στην Κέρκυρα

Με επιστολή του προς την κυβερνητική εκπρόσωπο Σ. Βούλτεψη, τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ ο περιφερειάρχης εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία για την απουσία της ΝΕΡΙΤ από την τελετή υποδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Κέρκυρα. Συγκεκριμένα η επιστολή του κου Γαλιατσάτου είναι η εξής:

«Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Εκφράζοντας και τα αισθήματα του συνόλου της τοπικής κοινωνίας της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για το γεγονός της απουσίας της τηλεόρασης της ΝΕΡΙΤ  (ως δημόσια τηλεόραση) από την τελετή της υποδοχής της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού  Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και τις εκδηλώσεις πού έλαβαν χώρα στο χρονικό διάστημα 10-13/12/2014.

Η στάση αυτή της ΝΕΡΙΤ γεννά πληθώρα ερωτηματικών για την διαχείριση εκ μέρους σας ενός ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΓΑΘΟΥ, όπως είναι οι τηλεοπτικές συχνότητες και ακόμη περισσότερα όταν πρόκειται για επιδεικτική απαξία απέναντι αφ’ ενός προς το πρόσωπο της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη και αφ’ ετέρου προς τους πολίτες της Κέρκυρας και του Ιονίου.

Με την παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας, επιζητούμε και αναμένουμε σαφή απάντηση, την οποία επιζητούν και αναμένουν και οι πολίτες των Ιονίων νησιών.»




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250