Δεύτερη Συνάντηση Εργασίας του Α/Δημάρχου Λειβαθούς και των Εντεταλμένων Συμβούλων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 17:14

Δεύτερη Συνάντηση Εργασίας του Α/Δημάρχου Λειβαθούς και των Εντεταλμένων Συμβούλων

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 έγινε η Δεύτερη Συνάντηση Εργασίας του Α/Δημάρχου Λειβαθούς κ.Ευάγγελου Κεκάτου και των Εντεταλμένων Συμβούλων  κ.Ηλία Κουρκουμέλη και κ.Αντώνη Γεωργόπουλου  με τους κ.κ. Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι κ.κ.: Α.Χαραλαμπάτος (Τ.Κ.Βλαχάτων), Ε.Σταματελάτου (Τ.Κ.Καραβάδου), Λ.Γελάρδος(Τ.Κ.Κεραμειών), Ι.Κωνσταντάτος (Τ.Κ.Λακήθρας),  Χ.Μαγουλάς (Τ.Κ.Λουρδάτων), Α.Αυγουστάτος (Τ.Κ.Μεταξάτων), Θ.Καλλιβωκάς (Τ.Κ.Μουσάτων), Δ.Μώρου-Δόριζα (Τ.Κ.Πεσσάδας) και Θ.Φραγκιάς (Τ.Κ.Σβορωνάτων).

Οι κ.κ. Μ.Μαφρέδας (Τ.Κ.Σπαρτιών) και Α.Παπαδάτος (Τ.Κ.Περατάτων) λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν συμμετείχαν, αλλά ενημερώθηκαν την επομένη για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν  από τον κ.Κεκάτο.

Στη Σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Ενότητας κ.Τάσος Μινέτος  καθώς και τα Μέλη της Τοπικής Κοινότητος Κεραμειών  κ.Αντώνης Αραβαντινός και κ.Στέλιος Καμπίτσης.

Τη Συνάντηση Εργασίας τίμησαν με την παρουσία τους μετά από πρόσκληση του κ.Κεκάτου οι :

-Α/Δήμαρχος κ. Σπύρος Ματιάτος, για θέματα διαχείρισης της καθημερινότητας και συντονισμού Υπηρεσιών.

-Πρόεδρος ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, για πολιτιστικά θέματα και αθλητικές εγκαταστάσεις

-Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς – Ιθάκης κ. Γεώργιος Τζωρτζάτος, για Λιμενικές υποδομές της περιοχής και αλιευτικά καταφύγια.

Συζητήθηκαν θέματα της κάθε Ενότητας ξεχωριστά και όλοι οι κ.κ.Πρόεδροι είχαν τη δυνατότητα να διευκρινίσουν τους τρόπους περαιτέρω συνεργασίας με τους Α/Δημάρχους και Προέδρους Οργανισμών, με σκοπό το πιο λειτουργικό αποτέλεσμα στις περιοχές ευθύνης των.

Επίσης επισημάνθηκε ότι η διαρκής επικοινωνία τόσο με τον κ.Κεκάτο όσο και με τον κ.Κουρκουμέλη και κ.Γεωργόπουλο  εντοπίζει έγκαιρα τα προς επίλυση θέματα, προς όφελος των Δημοτών της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς.

Τέλος, αφού προσδιορίσθηκε η Τρίτη Συνάντηση πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο κ.Κεκάτος, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, ευχαρίστησε τόσο τους Συναδέλφους του, που πρόθημα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, όσο και τον κ.Μινέτο και όλους τους εργαζόμενους στην Ενότητα, οι οποίοι πάντα πρόθυμα και αποτελεσματικά ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις της Δημοτικής Αρχής.