Διαμαρτυρία στο δημοτικό συμβούλιο έκανε η ΕΠΑΣ Νοσηλευτών – Πέρασε το ψήφισμα για να παραμείνει ανοικτή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 17:41

Διαμαρτυρία στο δημοτικό συμβούλιο έκανε η ΕΠΑΣ Νοσηλευτών – Πέρασε το ψήφισμα για να παραμείνει ανοικτή

Έντονη παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο είχε σήμερα το μεσημέρι η ΕΠΑΣ Νοσηλευτών, η οποία διαμαρτυρήθηκε για το επικείμενο κλείσιμο της σχολής. Ο διευθυντής της Σπύρος Σακαλής, αναφερόμενος στον Δήμαρχο και τους συμβούλους τόνισε πως: «Ζητάω τη στήριξή  σας.  Η σχολή μας προσφέρει στην Κεφαλονιά. Σας παρακαλώ να είστε θετικοί μαζί μας γιατί είναι καλό για την Κεφαλονιά και για τα παιδιά μας να παραμείνει η σχολή αυτή ανοικτή».

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκαν πολλοί σπουδαστές της σχολής, ενώ είχε αναρτηθεί πανό το οποίο έλεγε: «ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΣ. ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ».

Από την πλευρά του Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, φάνηκε απαισιόδοξος για το θέμα της ΕΠΑΣ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πριν λίγο επικοινώνησε με τον  υπουργός Υγείας κ. Βορίδη, ο οποίος, όπως του τόνισε, ήταν  κάθετος και αντίθετος στο να λειτουργήσει η σχολή.

Τελικά πέρασε ομόφωνα σαν ψήφισμα το κείμενο που διάβασε ο κ. Σακαλής, με την προσθήκη, όπως πολύ σωστά επεσήμανε η δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός,  ότι η Κεφαλονιά έχει κηρυχτεί ως σεισμόπληκτη περιοχή, άρα αποτελεί έναν σημαντικό λόγο η σχολή να συνεχίσει να λειτουργεί .

DSC 0197DSC 0199DSC 0200DSC 0201DSC 0204DSC 0205DSC 0206DSC 0208DSC 0209DSC 0220




00 inkefalonia general ad 300X250