Νέο αλαλούμ στο δημοτικό συμβούλιο! "Άναψαν ξανά τα αίματα" και… μάλλον τα χειρότερα έρχονται! "Κερκίδα" τα έδρανα! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 10:17

Νέο αλαλούμ στο δημοτικό συμβούλιο! "Άναψαν ξανά τα αίματα" και… μάλλον τα χειρότερα έρχονται! "Κερκίδα" τα έδρανα! (video)

Για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και αν αυτό από μόνο του δεν είναι ικανό να προκαλέσει θλίψη, τουλάχιστον πρέπει να προβληματίσει, διότι τα… χειρότερα μάλλον έρχονται. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Τούτη τη φορά, η σύγκρουση προήλθε μεταξύ του Σπύρου Σαμούρη και του αντιδημάρχου Διονύση Λυκούδη.

Ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης, ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον αντιδήμαρχο Διονύση Λυκούδη, αλλά και τους συμβούλους της πλειοψηφίας Γιώργο Τζωρτζάτο και Νίκο Παπαδάτο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Τζωρτζάτος φάνηκε πως χάνει πολύ εύκολα την ψυχραιμία του και για δεύτερη φορά ήταν από τους πρωταγωνιστές της έντονης λεκτικής αψιμαχίας.

Αυτό που φάνηκε πάντως για άλλη μία φορά είναι πως ο πρόεδρος του ΔΣ Μάκης Παπαναστασάτος, φάνηκε ανήμπορος να επιβάλει την τάξη και ως εκ τούτου μέσα σε μόλις δύο μέρες γίναμε μάρτυρες νέων αρνητικών καταστάσεων.

Η κατάσταση «εκτροχιάστηκε» την στιγμή που στην αίθουσα βρισκόταν προς συζήτηση το θέμα του επικείμενου κλεισίματος της ΕΠΑΣ Νοσηλευτών.

Ο Σπύρος Σαμούρης, ακούγοντας κάποια άσχημα σχόλια από συμβούλους της πλειοψηφίας στην παρέμβαση Αραβαντινού, εξανέστη και  φώναξε πως  «με αυτά που κάνετε γίνεστε καραγκιόζηδες».

DSC 0223

Προκλητικός ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης

Η κουβέντα του αυτή, άναψε «φωτιές», ο Διονύσης Λυκούδης εμφανίστηκε προκλητικός και απέναντι στον Αλέκο Καλαφάτη, κουνώντας σε έντονο ύφος το χέρι του προς τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ενώ και  ο Γιώργος Τζωρτζάτος άρχισε να ωρύεται πάνω στο έδρανο και φώναζε σε έντονο ύφος στον Σαμούρη να ανακαλέσει.

Αραβαντινός σε Διονύση Λυκούδη: «Συμπεριφέρεσαι σαν Λυκειάρχης σε μαθητές»

Την ίδια στιγμή ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης  Διονύσης Αραβαντινός προσπαθώντας να στηλιτεύσει τον τρόπο συμπεριφοράς του Διονύση Λυκούδη προς τους υπόλοιπους συμβούλους δήλωσε πως: «Συμπεριφέρεσαι σαν  Λυκειάρχης σε μαθητές».  

«Έχετε κάνει το συμβούλιο εξέδρα ποδοσφαιρικού αγώνα Β’ Εθνικής»

Μάλιστα, ο Διονύσης Αραβαντινός φανερά ενοχλημένος από την συμπεριφορά κάποιων συμβούλων της πλειοψηφίας που ωρύονταν πάνω στα έδρανα, είπε πως «Έχετε κάνει το συμβούλιο εξέδρα σαν να είστε σε ποδοσφαιρικό αγώνα Β’ Εθνικής» . Και δεν είχε και άδικο!

DSC 0224DSC 0225

Ο κ. Σαμούρης ανακάλεσε για την κουβέντα «καραγκιόζηδες», καθώς όπως τόνισε «ανακαλώ για τον πολιτικό πολιτισμό που έχω», θυμήθηκε ωστόσο και την φράση που του είχε πει πριν λίγο καιρό ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης που τον προκαλούσε σε μία διαμάχη τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως του είχε πει: «πάμε έξω από την αίθουσα να λογαριαστούμε».

DSC 0217

Αυτά και  μάλλον σε επόμενα συμβούλια θα υπάρχουν και άλλες… όμορφες στιγμές όπως αυτές που ζήσαμε τις τελευταίες μέρες!

Παρακάτω το νέο επεισόδιο που σημειώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο

https://www.youtube.com/watch?v=9ALuSZyJ8DM




00 inkefalonia general ad 300X250