Άγριος καβγάς Λυκούδη – Σαμούρη «Είσαι πολύ μικρός, πάμε έξω να τα πούμε» είπε ο αντιδήμαρχος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 10:24

Άγριος καβγάς Λυκούδη – Σαμούρη «Είσαι πολύ μικρός, πάμε έξω να τα πούμε» είπε ο αντιδήμαρχος

Σε άγρια «σύρραξη» μεταξύ του αντιδημάρχου Διονύση Λυκούδη και του συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης Σπύρου Σαμούρη, κατέληξε η συζήτηση για το  θέμα της έγκρισης  μελέτης για την αντικατάσταση των κουφωμάτων του Α’ ορόφου του παλιού Δημαρχείου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Εκεί τυγχάνει να βρίσκεται  το γραφείο του κ. Λυκούδη και ο Σπύρος Σαμούρης θεωρώντας πως αυτή η δαπάνη είναι υπερβολική άρχισε να ρίχνει «βολές» εναντίον του.  

Οι κουβέντες του Σπύρου Σαμούρη, εξόργισαν τον Διονύση Λυκούδη  ο ποίος έχασε την ψυχραιμία του και κάπου εκεί ο καβγάς άναψε για τα καλά.

Λυκούδης «Πάμε έξω , είσαι πολύ μικρός για να με απειλείς» Σαμούρης «Εσύ είσαι πολύ μικρός»

Ακούστηκαν χοντρές εκφράσεις, ενώ κάποια στιγμή ο Διονύσης Λυκούδης ακούστηκε  να λέει στον Σπύρο Σαμούρη να πάνε εκτός της αίθουσας να λύσουν τις διαφορές τους! Η κατάσταση είχε εντελώς εκτροχιαστεί…

"Θεατής" στον καβγά  ο Παπαναστασάτος

Αυτό που έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η στάση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμου Παπαναστασάτου, ο οποίος σαν θεατής παρακολουθούσε τους δύο άνδρες να καβγαδίζουν και μάλιστα άγρια, χωρίς να μπορεί να κάνει ή να πει κάτι για να τους σταματήσει.

Ακούστε παρακάτω τον καβγά Λυκούδη Σαμούρη


Record and upload audio >>

 

DSC 0356DSC 0359DSC 0361DSC 0362




00 inkefalonia general ad 300X250