Έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου στην ΠΕΔ Ιονίων Νήσων

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 12:59

Έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου στην ΠΕΔ Ιονίων Νήσων

Μετά από τρεις συνεχείς ψηφοφορίες νέος Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ιονίων Νήσων αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης. Ακολουθεί το εξόχως θριαμβευτικό Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής.

«Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι είναι μεγάλος μαχητής και γεννημένος νικητής κατέδειξε σήμερα στην Κέρκυρα άλλη μία μεγάλη και ιστορική πολιτική νίκη.

Με 7 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 λευκό, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κέρδισε μία πολύ δύσκολη μάχη και εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ιονίων Νήσων.

Μαζί με τον Δήμαρχο μεγάλος νικητής είναι και το νησί μας καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας Κεφαλονίτης αναδεικνύεται στην ηγεσία αυτού του πολύ σημαντικού θεσμού ενώ η παρουσία του Δημάρχου στην Προεδρεία του οργάνου αναμένεται να έχει πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για τον τόπο μας

Η νίκη του Δημάρχου παράλληλα αναδεικνύει τον Αλέξανδρο Παρίση στην κορυφαία πολιτική προσωπικότητα σε όλο το Ιόνιο επιβεβαιώνοντας το ότι ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς χαίρει του σεβασμού και της εμπιστοσύνης ως εξέχουσα παρουσία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εκλογή Παρίση στην Προεδρεία των Δημάρχων του Ιονίου, πέραν όλων των άλλων, αποδεικνύει ότι έχοντας το «τιμόνι» του Δήμου Κεφαλλονιάς η παράταξη της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, το νησί μας γίνεται ΙΣΧΥΡΟ όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά σε Ιόνιο και κατ’επέκταση στο πανελλαδικό γίγνεσθαι»

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας