Συμπόρευση αντιπολίτευσης στις επιλογές για προεδρείο και επιτροπές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 07:44

Συμπόρευση αντιπολίτευσης στις επιλογές για προεδρείο και επιτροπές

Σχεδόν σύσσωμη, η αντιπολίτευση συσχετίστηκε με τις επιλογές υποψηφίων για το προεδρείο του νέου δημοτικού συμβουλίου και τις επιτροπές! Φάνηκε, λοιπόν από την αρχή και ξεκάθαρα, εν όψει της νέας δημοτικής περιόδου, ότι η δημοτική Αρχή θα έχει απέναντί της μια αντιπολίτευση «ενωμένη» που θα ασκεί τα καθήκοντά της γόνιμα και εποικοδομητικά.

Το θετικό - για την αντιπολίτευση - σκηνικό συνέθεσε το γεγονός ότι μπήκαν από κάθε παράταξη υποψήφιοι στις επιτροπές, ενώ – σημαντικό – καμία παράταξη δεν προσπάθησε να επιβληθεί στην άλλη. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό πως πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, φάνηκαν να συμπορεύονται τόσο στο θέμα της ψήφισης του αντιπροέδρου, όσον και σε αυτό του γραμματέα.

Άκυρα με πολλαπλά ... μηνύματα!

Πάντως, αυτό που έκανε εντύπωση και σχολιάστηκε ήταν τα «άκυρα» που έπεσαν στην ψηφοφορία της πλειοψηφίας για την ΠΕΔΙΝ. Περισσότερο ως άκυρα με... πολλαπλά «μηνύματα» φάνηκαν τα δύο ψηφοδέλτια της πλειοψηφίας που βρέθηκαν κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή των εκπροσώπων στην ΠΕΔΙΝ. Μάλιστα και τα δύο βγήκαν άκυρα, καθώς είχαν περισσότερο από το επιτρεπόμενο σταυρούς. Ίσως κάποιοι να ήθελαν να στείλουν έτσι ένα πρώτο μήνυμα εν όψει το επικείμενων αντιδημαρχειών που θα ανακοινώσει σύντομα ο δήμαρχος.

DSC 0590DSC 0593DSC 0595

DSC 0608




00 inkefalonia general ad 300X250