Θ. Γαλιατσάτος: Πρέπει να σχεδιάσουμε και να δουλέψουμε για την επόμενη μέρα στην Παλική (εικόνες + video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 08:14

Θ. Γαλιατσάτος: Πρέπει να σχεδιάσουμε και να δουλέψουμε για την επόμενη μέρα στην Παλική (εικόνες + video)

Ο νέος περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος επισκέφτηκε την Τρίτη το βράδυ το Ληξούρι, και είχε ανοιχτό διάλογο με τους κατοίκους στον αύλιο χώρο του Α΄ δημοτικού σχολείου. Ο κ. Γαλιατσάτος συνοδευόμενος από τον νέο αντιπεριφερειάρχη  Παναγή Δρακουλόγκωνα και τους περιφερειακούς συμβούλους της ΑΝΑΣΑ, Σπύρο Γαλιατσάτο, Παναγιώτη Φιλλίπου, Νίκο  Βαλλιανάτο, Κατερίνα Βαγγελάτου, και τη Σουζάνα Πεφάνη, τόνισε ότι: θα πρέπει να δουλέψουμε για την επόμενη μέρα στο Ληξούρι, και να γίνει καλύτερο από ότι ήταν πριν από τους σεισμούς.

Ιδιαίτερα καυστικός και επικριτικός ήταν με τις καθυστερήσεις αποκατάστασης των ζημιών και κυρίως των κατοικιών.  Μετά τη σύντομη τοποθέτηση του ο λόγος δόθηκε στον κόσμο, ενώ το συντονισμό είχε αναλάβει ο κ. Σπύρος Παγώνης. Απαντώντας στις ερωτήσεις που του έκαναν ο κ. Γαλιατσάτος τόνισε ότι είναι σημαντική  παράλειψη για την οικονομική ενίσχυση των αγροτών, ενώ για τις εργατικές κατοικίες είπε ότι θα πρέπει το κράτος να τις φτιάξει από την αρχή ως πρότυπο οικισμό και όχι να ρίχνει το «μπαλάκι» στους ιδιοκτήτες.

 

Τέλος ανακοινώσε την άμεση σύσταση ομάδας εργασίας με εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο με αρμοδιότητες συντονισμού και ενημέρωσης του σχεδιασμού άμεσων λύσεων αλλά και της καταγραφής παραπόνων, με τη συμμετοχή πολιτών ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα, και να συμβάλουν ενεργά σε αυτή τη διαδικασία.

www.youtube.com/watch?v=Qkbf9D54tAI

DSC 0026DSC 0027DSC 0028DSC 0029DSC 0034DSC 0045DSC 0047DSC 0052




00 inkefalonia general ad 300X250