Διονύσης Λυκούδης: "Άχρηστοι" δήμαρχοι, Καλαφάτης, Φόρτες και Τσιλιμιδός

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 11:26

Διονύσης Λυκούδης: "Άχρηστοι" δήμαρχοι, Καλαφάτης, Φόρτες και Τσιλιμιδός

Συνέντευξη έδωσε ο Διονύσης Λυκούδης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σάκη Βούτου στον Ionian Galaxy 90,8. Ο κ. Λυκούδης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο Αργοστόλι, καθώς  εξήρε το έργο της δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Παρίση για τα όσα πέτυχε στο Αργοστόλι στην πρώτη της θητεία και ουσιαστικά έβγαλε «άχρηστους» τους προηγούμενους δημάρχους της πόλης, Αλέκο Καλαφάτη, Μάκη Φόρτε και Γιώργο Τσιλιμιδό. «Τα τελευταία 40 χρόνια το μόνο που κατάφεραν οι προηγούμενες δημοτικές Αρχές στο Αργοστόλι ήταν να φυτέψουν 20 φοίνικες και να μεταφέρουν το άγαλμα του Βαλλιάνου από την μέση στην άκρη της κεντρικής πλατείας».  

Η δημοτική αρχή της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” κατάφερε να αλλάξει το Αργοστόλι σε 15 ενεργούς πολιτικά μήνες και να  πετύχει ο,τι δεν είχαν κάνει οι προηγούμενοι δήμαρχοι όλα αυτά τα χρόνια…»

Ακούστε παρακάτω το ηχογραφημένο


Audio recording >>

 

Παράλληλα, ο κ. Λυκούδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει η νέα δημοτική Αρχή, όσον αφορά την αναδόμηση σε θέσεις ευθύνης και την αλλαγή του παλιού «φθαρμένου» πολιτικού προσωπικού της.

«Έχουμε αποφασίσει ο καθένας να έχει τη δική του αρμοδιότητα και τον δικό του χώρο ευθύνης. Πάμε να χτίσουμε μία ηγεσία στη νέα δημοτική Αρχή υπέρ των ικανών και κάνουμε κατανομή στις θέσεις ευθύνης σε ανθρώπους ικανούς να βγάλουν τα συμφέροντα του νησιού και της τοπικής κοινωνίας» δήλωσε ο κ. Λυκούδης, τονίζοντας παράλληλα πως ο δικηγόρος Μάκης Παπαναστασάτος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Νίκου Ανουσάκη.




00 inkefalonia general ad 300X250