Η Στέλλα Κυργιάννη στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 07:07

Η Στέλλα Κυργιάννη στην Κεφαλονιά

Μία εξαιρετικά διακεκριμένη προσωπικότητα της Γερμανικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η κ.Στέλλα Κυργιάννη, τ.Βουλευτής και νυν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Weinheim, με τον οποίον ο Δήμος της Κεφαλονιάς έχει υπογράψει «Σύμφωνο Συνεργασίας», επισκέφθηκε το Νησί μας. Η κ.Κυργιάννη με το σύζυγό της και τρία ακόμα ζευγάρια Μέλη του Ελληνογερμανικού Συλλόγου "Φιλία" ,φιλοξενήθηκαν στην Κεφαλονιά  από τον Παραδοσιακό - Καλλιτεχνικοχορευτικό Σύλλογο Φραγκάτων "Ο Μέρμηγκας", ως ανταπόδοση της φιλοξενίας, που είχαν τα Μέλη χορευτικού του συλλόγου στην Γερμανία το Γενάρη του 2014 .

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, τίμησαν με την παρουσία τους τη «Γιορτή της Ρομπόλας», που διοργανώθηκε στις 16 και 17 Αυγούστου στα Φραγκάτα από το σύλλογο Μέρμηγκα για 36η χρονιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ( Πρόεδρος Αποστόλης Κουταβάς, Α/Προέδρος Παρασκευάς Τζάκης, Γραμματέας Λάμπρος Νεόφυτος, Ταμίας Γαρμπή Κατερίνα, Μέλη Σωκράτης Νεόφυτος, Δημήτρης Τζάκης, Βαλεντίνα Μηλιαρέση) οργάνωσε παραδοσιακό αποχαιρετιστήριο Δείπνο για τους Φιλοξενούμενους, το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και η Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Δήμου, κ.Σοφία Γαρμπή.

Η κ.Κυργιάννη, αφού ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της Ελληνογερμανικής Αποστολής για την εγκάρδια φιλοξενία, προσκάλεσε τον Σύλλογο στην Γερμανία για την συμμετοχή του σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στην περιοχή Rhein Neckar Kreise και συζήτησε με τον κ.Κεκάτο τρόπους και μεθόδους περαιτέρω διεύρυνσης της σημαντικής και για τις δύο Χώρες συνεργασίας.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250