Η Δημοτική Αρχή τίμησε τον Βίκτωρα Ρέστη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 07:07

Η Δημοτική Αρχή τίμησε τον Βίκτωρα Ρέστη

Δελτίο Τύπου Με έντονη συγκίνηση, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης, σε μία σεμνή Τελετή, πριν μερικές μέρες στο Δημαρχιακό Μέγαρο, τίμησε τον Εφοπλιστή κ.Βίκτωρα Ρέστη, για τη σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που έδειξε έμπρακτα ο κ.Ρέστης προς τους Σεισμόπληκτους του Νησιού, προσφέροντας αφιλοκερδώς για δίμηνη παραμονή, το πολυτελές Κρουαζιερόπλοιο "Aegian Paradise" το χειμώνα που μας πέρασε.

Στην Εκδήλωση παρευρέθη η Σύζυγος του κ.Ρέστη, η οποία είχε συνοδέψει το πλοίο, προσφέροντας το στον κ.Παρίση για τη διεκπεραίωση της ανθρωπιστικής του αποστολής στην Κεφαλονιά και ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

Ο κ.Παρίσης, αφού τόνισε το γενναιόδωρο συμβολισμό της κίνησης αυτής, προσέφερε στον κύριο και την κυρία Ρέστη την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου και μία Εικόνα, προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας, σε ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης.

Ο κ.Ρέστης ευχαρίστησε για την τιμή και ανέφερε ότι το ανθρωπιστικό καθήκον αποτελεί ηθική υποχρέωση τόσο του ιδίου, όσο και της Οικογένειάς του.




00 inkefalonia general ad 300X250