Περιφέρεια για τις προσκλήσεις του Final Four: «Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 14:47

Περιφέρεια για τις προσκλήσεις του Final Four: «Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε»

Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την δωρεάν διάθεση 30 προσκλήσεων για την παρακολούθηση του τελικού των τεσσάρων καλύτερων ομάδων στην υδατοσφαίριση.


Η δωρεάν είσοδος και η κατάρτιση λιστών με «επίλεκτους», την οποία και μας προτρέψατε να καταρτίσουμε προκειμένου να προσφερθούν οι προσκλήσεις, δεν συνάδει με τον ρόλο και την φιλοσοφία μας ως φορέα αλλά και δεν μας τιμά ως Κεφαλλονίτες. Ως εκ τούτου εκτιμούμε την ευγένεια των προθέσεων και την χειρονομία σας αλλά δεν θα επιθυμούσαμε την παράδοσή τους.


Δυστυχώς η αποδοχή τους, αποκλίνει από το ήθος, την πολιτική μας και την αξιοπρέπεια μας, ως στελέχη ενός δημοσίου φορέα, που υπηρετεί τον τόπο μας, εκφράζει την δημοκρατία και εργάζεται για την εξασφάλιση της ισότητας στην μεταχείριση των πολιτών αλλά και ως πολίτες, με αξιοπρέπεια και αρχές.


Ως Περιφερειακή Ενότητα χρηματοδοτούμε και στηρίζουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα τα οποία προβάλλουν και αναδεικνύουν την περιοχή μας και δει όταν αφορούν και στην δική μας συμμετοχή σε ανώτατα επίπεδα διοργανώσεων.


Θεωρούμε μεγίστη τιμή μας, αφενός που υλοποιούνται τέτοια γεγονότα στο νησί μας και αφετέρου που έως της παρούσης, η ομάδα μας επέδειξε εξαιρετικές επιδόσεις, δίνοντας την δυνατότητα στον τόπο μας να αποτελέσει την έδρα διεξαγωγής του μεγάλου τελικού στην υδατοσφαίριση.
Στα πλαίσια αυτά, θεωρούμε ότι το να παρακολουθήσουμε τους αγώνες, συνιστά προσωπική επιλογή μας, για ψυχαγωγικούς σκοπούς, για την υποστήριξη της ευγενούς άμιλλας αλλά και την αθλητική αναβάθμιση της περιοχής μας και ως εκ τούτου αυτό προϋποθέτει και την καταβολή του σχετικού αντιτίμου του εισιτηρίου.
Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διοργάνωση και ευχόμαστε οι ομάδες που συμμετέχουν και το κοινό να αποκομίσει, τα καλύτερα, από την οργάνωσή μας, την φιλοξενία και τις ομορφιές της νήσου μας.
Με εκτίμηση,

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ