Μπουρλότο! Ένταση και διακοπή στο δημοτικό συμβούλιο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 14:05

Μπουρλότο! Ένταση και διακοπή στο δημοτικό συμβούλιο

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίς! Και όταν κάτι ξεκινάει στραβά συνεχίζεται και στραβά και δυστυχώς λήγει απρόσμενα και ... ακαριαία. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, διεκόπη μετά από ένταση που προκλήθηκε μεταξύ των συμβούλων και πριν καν συζητηθεί έστω ένα θέμα από τα ημερησίας διάταξης θέματα. Η ένταση δημιουργήθηκε με τα εκτός ημερησίας θέματα που έθεσαν στο τραπέζι οι σύμβουλοι.


Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης έθεσε θέμα προς συζήτηση «κατάσχεσης από τους προμηθευτές στον κεντρικό λογαριασμό του δήμου στην Εθνική Τράπεζα» , ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης πήρε το λόγο να απαντήσει, ωστόσο δεν πρόλαβε ποτέ να ολοκληρώσει.


Ακούστηκαν «βαριές» κουβέντες στην αίθουσα από τους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, εξανέστη από την κατάσταση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μάρκος Κοτσιλίνης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης για να μην παρεκτραπεί περισσότερο η ήδη εκτροχιασμένη κατάσταση έκανε το αυτονόητο και διέκοψε το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι και θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το inkefalonia.

Ακούστε ηχογραφημένες δηλώσεις: