O Ευάγγελος Κεκάτος για την αύξηση της τουριστικής κίνησης τον Ιούνιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 13:23

O Ευάγγελος Κεκάτος για την αύξηση της τουριστικής κίνησης τον Ιούνιο

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παραλάβαμε από την Υ.Π.Α. τα στοιχεία των αφίξεων για τον Ιούνιο στην Κεφαλονιά, όπου σημειώνεται αύξηση των Επισκεπτών μας από τα Ευρωπαϊκά κράτη της τάξεως του 3.54% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2013. Συγκεκριμένα, 40.000 άτομα επέλεξαν για τις διακοπές τους το Νησί μας, γεγονός, που αποδεικνύει ότι η διεθνής επικοινωνιακή διαχείριση των Σεισμών του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου από την Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Υπουργείο Τουρισμού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού όχι μόνο δεν είχαμε ακυρώσεις αλλά αντίθετα σημειώθηκε και αριθμητικά μετρήσιμη αύξηση των Τουριστών.

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες από τον Δήμαρχο κ.Αλέξανδρο Παρίση, ανήκουν στην Υπουργό κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία επιμελήθηκε επιτυχώς και αποτελεσματικά με τους Συνεργάτες της το πρόγραμμα προβολής της Κεφαλονιάς στα Ευρωπαϊκά Γραφεία του Ε.Ο.Τ. υπογραμμίζοντας τις φυσικές ομορφιές και την ασφαλή δόμηση του Νησιού, δημιουργώντας το απαιτούμενο θετικό κλίμα στις τουριστικές αγορές του εξωτερικού.


Συνεντεύξεις στα έντυπα και ηλεκτρονικά διεθνή Μ.Μ.Ε. του Α/Δημάρχου Τουρισμού , υποστηρικτική αρθογραφία και στοχευμένη εκπροσώπηση του Δήμου Κεφαλονιάς , σε διεθνείς Εκθέσεις, συνεργασία με εγχώρια διεθνή Τηλεοπτικά Δίκτυα και ενεργή συμμετοχή σε Τουριστικά Forum συνέβαλαν ουσιαστικά στα θετικά αποτελέσματα.

Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου, συνεργαζόμενη αρμονικά με όλους τους Θεσμικούς και Ταξιδιωτικούς Φορείς του Νησιού εργάζεται ακατάπαυστα για την περαιτέρω τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς αναπτύσσοντας και υποστηρίζοντας νέες μορφές εναλλακτικού τουρισμού, που θα ενισχύσουν δυναμικά το παρεχόμενο τουριστικό προϊόν του Νησιού μας.

Ευάγγελος Κεκάτος
Α/Δήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού




00 inkefalonia general ad 300X250