Ο Δήμος Κεφαλονιάς τίμησε τον δημοσιογράφο Γιάννη Πολίτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 15:52

Ο Δήμος Κεφαλονιάς τίμησε τον δημοσιογράφο Γιάννη Πολίτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε μία σεμνή Τελετή στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, ο Δήμαρχος κος Αλέξανδρος Παρίσης τίμησε τον Α/Πρόεδρο των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, διακεκριμένο Δημοσιογράφο κ.Γιάννη Πολίτη, σε ένδειξη ευχαριστίας για την πολύτιμη προσφορά του στην πρόοδο και ανάπτυξη του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Κεφαλονιά.

Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας κ.Αγησίλαος Κονιδάρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ και Α/Δήμαρχος κ. Άγγελος Κωνσταντάκης και ο Α/Δήμαρχος Παιδείας κ.Ευάγγελος Κεκάτος.


Ο κ.Πολίτης συνεχάρη τον κ.Παρίση για την επανεκλογή του και ευχαρίστησε για την τιμή και ανέπτυξε τους τρόπους, τις συνεργασίες και τις μεθόδους περαιτέρω ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.


Ο κ.Παρίσης υπογράμμισε επιπλέον τη σημαντική συμβολή του Προέδρου των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Καθ.Ναπολέοντα Μαραβέγια και όλων των Καθηγητών στην άριστη λειτουργία του Ιδρύματος και ανέφερε την επιθυμία του ο κ.Πολίτης να είναι συμβολικά ο πρώτος Επίτιμος Δημότης της Δημοτικής περιόδου.

Η λιτή δεξίωση προς τους καλεσμένους και τα Μέλη των τοπικών ΜΜΕ που ακολούθησε, ολοκλήρωσε την Εκδήλωση.




00 inkefalonia general ad 300X250