Ανακοίνωση απο την Ισχυρή Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 14:25

Ανακοίνωση απο την Ισχυρή Κεφαλονιά

Το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα έχει προκαλέσει παράκρουση στους πολιτικούς μας αντιπάλους και στους συμπαθούντες αυτούς «δημοσιογράφους» ή δημοσιολογούντες σε βαθμό που να συνεχίζουν την γελοία προεκλογική τους «προπαγάνδα». Γνωστοποιούμε λοιπόν σε όλους τους δημότες ότι ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης ουδέποτε είχε καμία συνάντηση ή επαφή οπουδήποτε με σκοπό να εμποδίσει την δρομολόγηση πλοίου για την γραμμή «Σάμη – Πάτρα» κι όλα τα σχετικά δημοσιεύματα είναι απόλυτα συκοφαντικά.

Επίσης γνωστοποιούμε στους δημότες ότι δεν υφίσταται συνδικαλιστική οργάνωση των υπαλλήλων του Δήμου Κεφαλονιάς υπό την επωνυμία «Αδέσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων» κι όλες οι σχετικές ανακοινώσεις είναι προϊόν φαντασίας νοσηρού νου που προφανώς έχει παρανοήσει από την ετυμηγορία των Κεφαλονιτών.

Οι τέτοιου είδους και ποιότητας και ήθους αντιπολιτευόμενοι είναι μοιραίο τα επόμενα πέντε χρόνια να συνεχίσουν «να κρύβονται σε σπηλιές και σε λαγούμια» ρίχνοντας από εκεί την «λάσπη» τους καθώς «νιώθουν στο πετσί τους» την απόρριψη της κοινωνίας όπως και το πανάρχαιο «ουαί τοις ηττημένοις».




00 inkefalonia general ad 300X250