Ευχαριστήριο απο τον Διονύση Κοκκόση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 10:09

Ευχαριστήριο απο τον Διονύση Κοκκόση

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΚΚΟΣΗΣ Μοναδικός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του τόπου που όλοι αγαπάμε. Με την παρούσα συγχαίρω όλους τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ», που κάτω από δύσκολες συνθήκες, με τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους βοήθησαν αποφασιστικά στην επανεκλογή του συνδυασμού μας, καθώς και τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών για τον πολιτισμένο αγώνα που δώσαμε.

Τους καλώ να σταθούν δίπλα μας διότι βαθιά μου πεποίθηση είναι πως δεν είμαστε αντίπαλοι αλλά μοναδικός αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα του τόπου που όλοι αγαπάμε.

Κυρίως, όμως, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τις Κεφαλονίτισσες και τους Κεφαλονίτες που με τίμησαν ξανά με την εμπιστοσύνη τους.

Η ψήφος τους κάνει ακόμη μεγαλύτερη την ευθύνη μου απέναντί τους, αλλά ταυτόχρονα μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεισφέρω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πάμε όλοι μαζί το νησί μας λίγο ψηλότερα.

Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους για την αγάπη και την στήριξη που μου προσφέρουν.
Σας ευχαριστώ όλους

Με εκτίμηση

Διονύσης Κοκκόσης

Αντιδήμαρχος Δήμου Κεφαλλονιάς




00 inkefalonia general ad 300X250