Μήνυμα Αλ. Παρίση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 09:52

Μήνυμα Αλ. Παρίση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές Σήμερα ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις Είναι το επιστέγασμα μίας πολύχρονης πορείας μέσω της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και πλέον καλείστε να αξιοποιήσετε, τις γνώσεις που σας μετέδωσαν οι καθηγητές σας και την προσωπική σας προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να κάνετε πράξη το επόμενο μεγάλο βήμα στην ζωή σας.

Γνωρίζω πολύ καλά τις μεγάλες δυσκολίες και τις ειδικές συνθήκες λόγω των φετινών καταστροφικών σεισμών μέσα στις οποίες υποχρεωθήκατε να προσαρμόσετε την προετοιμασία σας γι'αυτό το πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Είμαι όμως βέβαιος ότι με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, υπομονή και ψυχραιμία, θα τα καταφέρετε.

Θέλω όμως, σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι αυτές οι εξετάσεις μπορεί να είναι το εφαλτήριο για μία νέα πορεία στην ζωή σας, δεν είναι όμως ο μοναδικός και καθοριστικός παράγοντας. Πάντα θα υπάρχουν νέες ευκαιρίες στην ζωή και τίποτε δεν τελειώνει σήμερα.

Τέλος, θέλω να σας συγχαρώ για το ότι έχετε ήδη πετύχει πολλά με το να βρίσκεστε σήμερα εδώ, ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς σας διότι στάθηκαν δίπλα σας και έκαναν τα πάντα, μέσα σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε, ώστε να δίνετε αυτή την δύσκολη μάχη με όλα εκείνα τα εφόδια που απαιτούνται για να την κερδίσετε.

Καλή δύναμη και Καλή επιτυχία!

Αλέξανδρος Παρίσης

Δήμαρχος Κεφαλλονιάς




00 inkefalonia general ad 300X250