Ευχαριστήρια επιστολή υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 15:18

Ευχαριστήρια επιστολή υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή

Μια δύσκολη μάχη έληξε. Το αποτέλεσμα κρίθηκε, μα ο αγώνας δεν τελείωσε! Για όσους παλεύουν, για αυτούς που ονειρεύονται κάτι καλύτερο, για εκείνους που έχουν στόχο, σκοπό, αξίες και ιδανικά για ότι εκπροσωπούν, γι αυτό που οραματίζονται, ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ. Παραμένει, διαρκής, ατελεύτητος, αποτυπώνεται στην στάση, στην δράση, στον τρόπο ζωής αυτών που ξέρουν, θέλουν και επιμένουν.

Οι άνθρωποι που προσπαθούν και έχουν όραμα δεν χάνουν πότε. Η έκβαση των προσπαθειών τους συνιστά απλά μια στάση στο διάβα της ζωής, που είτε τους ανταμείβει, είτε τους αναγκάζει να ανασυνταχθούν, να εντοπίσουν τις παραλείψεις και τις αδυναμίες τους, να καταστούν αποφασιστικότεροι, δημιουργικότεροι, με ανανεωμένη στρατηγική.

Θα θέλαμε ως πολιτικοί και ως άνθρωποι, να ευχαριστήσουμε όσους στάθηκαν στο πλευρό μας, τώρα και παλιότερα, τους συνεργάτες και συναδέλφους μας, όλο το προσωπικό του φορέα μας, αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσουμε από καρδιάς ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ως πολίτες και ως ενεργά μέλη της αυτοδιοίκησης, για την ανάταση των νησιών μας και την βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.

Για όσους δεν επέλεξαν να συμπορευτούν μαζί μας, σεβόμαστε την απόφασή τους και παραμένουμε στην διάθεσή τους, προκειμένου να μας επισημάνουν τα σφάλματα, τις αστοχίες μας αλλά και τα ζητούμενα τους, ώστε να εξελιχθούμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όσους εξελέγησαν στον Δήμο και την Περιφέρεια και να τους ευχηθούμε ολόψυχα καλή θητεία. Μένοντας πιστοί στην ηθική και τις δεσμεύσεις μας, θα αντιταχθούμε σε όσα παραπλανούν, εξαπατούν και ευνοούν στοχευόμενα τους ολίγους εξυπηρετώντας συμφέροντα και μικροπολιτικές και θα στηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία, δράση ή έργο που χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, εντιμότητα, υγιή προοπτική και υπηρετεί τον τόπο και τους κατοίκους μας.

Είμαστε και θα παραμείνουμε στις επάλξεις.

Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους.

Σωτήρης Κουρής




00 inkefalonia general ad 300X250