Ο Οδυσσέας Γαλιατσάτος για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 23:58

Ο Οδυσσέας Γαλιατσάτος για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές

Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου έφεραν στον δεύτερο γύρο τον συνδυασμό της ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΙΣΗΣ με 30,45 % και της ΑΝΕΞΑΡΤΗΡΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ του Θεόφιλου Μιχαλάτου με 23,70 %.

Ξεκινώντας  την  παράθεση θα επισήμαινα  την τήρηση  των  υποχρεώσεων  και των δεσμεύσεων που συνεπάγεται από τον  υποψήφιο  δήμαρχο και τον συνδυασμό της ανεξάρτητης ενωμένης Κεφαλονιάς  αυτή η εκλογή.

Υπενθυμίζω σε όλους το χρέος και την ανάγκη   της στήριξη σας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή .σε αυτούς που πιστεύουν το αντίθετο θα τους έλεγα ότι η στήριξη τους θα είναι η δική μας υποχρέωση  προς αυτούς.  Θα προσπαθήσουμε  με υπομονή να  καλλιεργήσουμε και να δημιουργήσουμε  φιλικές σχέσεις με τους ανθρώπους που να θυμίζει την παράδοση και όχι τον  λαϊκισμό.  

Οι κανόνες του εκλογικού μάρκετινγκ  προβλέπει την  διασπορά φημών ενάντια ενός υποψήφιου που δεν  έχει  αλλάξει ούτε θα αλλάξει  καθόλου  με το πέρασμα του χρόνου.

Η διεκδίκηση χρειάζεται την στήριξη των φίλων αλλά και την εξασφάλισης της στήριξης του ψηφοφόρου

Μόνο εάν βρισκόμαστε όλοι στο πλευρό ενός υποψήφιου μπορεί να κερδίσει.

Απευθύνομαι  λοιπόν σε κάθε γειτονιά  σε κάθε πολίτη σε κάθε  ετεροδημότη σε κάθε επιχειρηματία και  τους ζητώ να μας  στηρίξουν.

Σε αντίθεση με αρκετούς κομματάρχες εμείς έχουμε δημιουργήσει την ελπίδα και το αίσθημα της καλής θέλησης  και  ευχόμαστε ότι θα  κρίνει εν τέλει την εκλογικό αποτέλεσμα.

Τέλος θα έλεγα ότι  ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος  στηρίξει μέχρι και σήμερα τους  απλούς  ανθρώπους  και  προσπαθεί για την σταθερότητα  στο τόπο  μας .

Κρίνοντας τους αντιπάλους  από την μέχρι και τώρα πορεία τους στην δημοτική αρχή εύχομαι και πιστεύω ότι  ο επόμενος δήμαρχος θα  είναι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος  του συνδυασμού  της ανεξάρτητης ενωμένης Κεφαλονιάς.

Φιλικά

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος  πόρου.

Με την ανεξάρτητη ενωμένη Κεφαλονιά