Απάντηση Σωτήρη Κουρή στον Νικόλα Βαλλιανάτο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 21:12

Απάντηση Σωτήρη Κουρή στον Νικόλα Βαλλιανάτο

Απάντηση στο κ. Νίκο Βαλλιανάτο Εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο, ας ταρακουνήσει τον εαυτό του, όπως σοφά είπε και ο Σωκράτης.Δεν κερδίζετε κάτι κύριε Βαλλιανάτε με την αλλοίωση της αλήθειας και την παραπλάνηση των συμπολιτών μας. Άλλωστε αυτό είναι πάγια και συνήθης τακτική σας. Είναι γνωστό της πάσης πότε και ποιος αποκάλυψε το σκάνδαλο της τ. Νομαρχίας, ποιος το διαχειρίστηκε σε απόλυτη συνεργασία με τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές και τι αντιδράσεις είχαμε από εσάς όταν το αποκαλύψαμε.

Το αν η υπόθεση προχωρά ή όχι είναι θέμα των δικαστικών αρχών και εμείς δεν έχουμε ουδεμία δυνατότητα ή επιθυμία παρέμβασης στο έργο τους.
Εργαστήκαμε ως οφείλαμε, με επιμέλεια και ουσία για την αποκάλυψη του σκανδάλου, για κάτι που εσείς που λέτε ότι γνωρίζατε κωφεύατε ή στρουθοκαμηλίζατε και από κει και πέρα η δικαστική αρχή, οφείλει να δρα απερίσπαστη.

Για να θέτετε ως υπονοούμενο την διαχείριση της Νομαρχίας Δ. Λευκαδίτη με τόση ευκολία, μάλλον κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια και προφανώς μιλάτε με την άνεση των εμπειριών σας ως γνώστης ή να πω καλύτερα, ως χειριστής αναλόγων πρακτικών.

Μα επειδή «Του λόγω μέτρον εστίν ουχ ο λέγων, αλλ΄ο ακούων», δεν θα πούμε κάτι άλλο, θα συνεχίσουμε να ακούμε το παραλήρημα των όποιων συκοφαντιών και διαβολών σας, γνωρίζοντας ότι ο αδικών είναι δυστυχέστερος του αδικουμένου και με την βεβαιότητα ότι αφενός ο λαός θα επιλέξει με σοφία το δίκαιο και ωφέλιμο και αφετέρου η δικαιοσύνη θα προχωρήσει απερίσπαστη το έργο της.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ


Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250