Σάββας Σαββαόγλου: Ο Βασιλιάς είναι γυμνός...

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 14:28

Σάββας Σαββαόγλου: Ο Βασιλιάς είναι γυμνός...

Επειδή θρασύδειλε κ. Παρίση όπως φαίνεται εκλαμβάνετε την ευγένεια και την αξιοπρέπεια, ως αδυναμία. Επειδή μικρόψυχε κ. Παρίση δε σέβεστε τίποτε απ’ όσα σας προσφέρθηκαν απλόχερα,  χωρίς να τα αξίζετε, και χωρίς να μπορείτε ποτέ να τα αποκτήσετε, στη γεμάτη ψέμα και υποκρισία πορεία σας.

Επειδή  αξιοθρήνητε κ. Παρίση φτύνετε εκεί που γλύφατε και μονίμως γλύφετε αυτούς που σας φτύνουν, αποκλειστικά για να διατηρήσετε την εξουσία, που εσφαλμένα νομίζετε πως σας δίνει υπόσταση την οποία δεν διαθέτετε. Η οποία εξουσία, όπως την ασκείται, τελικά σας έχει αποκαλύψει πλήρως.

Επειδή τραγικέ κ. Παρίση έχετε το θράσος να φωνάζετε στις πλατείες ψεύδη, τα οποία όποιος κι αν σας εντέλλει να τα απαγγείλεται, θα έπρεπε εσείς να αντισταθείτε.

Ακούστε λοιπόν, αφού εσείς το επιδιώξατε, αυτά που καλώς γνωρίζετε, για να τα εμπεδώσετε ακόμη καλύτερα:

Σας στήριξα εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου με ζήλο και ανιδιοτέλεια, καλύπτοντας την προφανή ασχετοσύνη Σας με την τοπική αυτοδιοίκηση, την έλλειψη παιδείας σας και την ανικανότητά σας να κρατήσετε ενωμένη μια δημοτική παράταξη.

Σας συμβούλευα για το δικό σας αλλά και κυρίως για το κοινό καλό, επισημαίνοντάς σας από την αρχή της θητείας σας, ότι είναι ανεπίτρεπτο να εγκαταστήσετε στο Δημαρχείο ιδιαίτερο δωματιάκι με τον εξωθεσμικό σύμβουλό Σας.

Σας προσέφερα διέξοδο στα άπειρα αδιέξοδά Σας, σας πρότεινα λύσεις στις εξαρτήσεις σας. Λύσεις τις οποίες προφανώς δεν είχατε, είτε τη θέληση είτε τη δύναμη, να υπερβείτε, και τις οποίες σαφώς, όπως αποδεικνύουν οι επιλογές σας, δεν επρόκειτο να υπερβείτε στο μέλλον.

Σας έκανα γνωστό από τα τέλη του 2013 ότι δεν μπορώ και δεν θέλω να πορευθώ μαζί σας και επανειλλημένα έκτοτε σας είπα ότι η παραίτησή μου είναι στη διάθεσή Σας, αν νομίζατε ότι εμποδίζω το «θεάρεστο» έργο Σας. Σεις με παρακαλέσατε να παραμείνω γιατί είχατε, όπως σεις λέγατε, ανάγκη την "ανικανότητά" μου, την οποία εκ των υστέρων ανακαλύψατε.

Ποτέ δεν έκανα κανενός είδους παζάρι μαζί Σας, αφού άλλωστε σιχαίνομαι τα παζάρια γενικώς στη ζωή μου, σε αντίθεση με εσάς που είστε ειδικός στο παζάρεμα και στα ταξίματα, ως συνήθως χωρίς αντίκρισμα!

Αντίθετα εσείς μου προσφέρατε τα πάντα, παρακαλώντας με να σας ακολουθήσω, στον κατήφορο που ένοιωθα ότι είχατε πάρει.

Τα αρνήθηκα όλα και επέλεξα την απελευθέρωσή μου! Οι αθλιότητες που διαδίδετε, αλλά κι αυτά που χωρίς να κοκκινίζετε αναγιγνώσκετε στις φιέστες σας, δικαιώνουν για μια ακόμη φορά περίτρανα την επιλογή μου.

Δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ ξανά μαζί σας. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας παραδώσω στη κρίση του Κεφαλλονίτικου λαού, την οποία και εμπιστεύομαι!

                                                                       Σάββας Σαββαόγλου

                                                        Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

                                                         με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά                                         

                                                                         




00 inkefalonia general ad 300X250