Εάν εκλεγεί ο Αλ. Παρίσης, ο Πόρος δεν θα έχει ούτε δημοτικό σύμβουλο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 13:21

Εάν εκλεγεί ο Αλ. Παρίσης, ο Πόρος δεν θα έχει ούτε δημοτικό σύμβουλο!

Μετά από 4 χρόνια πρωτοφανούς απραξίας, απίστευτης αδιαφορίας και ατελείωτης παρακμής για το αγαπημένο μας χωριό, τον Πόρο της Κεφαλονιάς, έρχεται ξανά ο κύριος Παρίσης με την παράταξή του με θράσος και αλαζονεία για να ζητήσει ξανά την ψήφο μας. Να τον επιλέξουμε για τα έργα του βιολογικού καθαρισμού που κάθε μήνα σταματούν ενώ έχουν καταστήσει το οδικό δίκτυο του Πόρου χειρότερο από καρόδρομο εν μέσω τουριστικής σεζόν. Το απόλυτο ευχαριστώ είναι το αντλιοστάσιο λυμάτων που σχεδιάζει η παράταξη Παρίση στο κέντρο της πλατείας του μπάσκετ για να φύγουν και οι τελευταίοι τουρίστες από τον θόρυβο και την απαίσια μυρωδιά που θα παράγει.

Να τον επιλέξουμε για την στήριξη των αξιόλογων αρχαιολογικών ανασκαφών στα Τζαννάτα που όχι μόνο δεν προώθησε αλλά ούτε που για τα μάτια του κόσμου δεν επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του. Η τετραετία Παρίση σημαδεύτηκε από τα έργα και τις ημέρες του αντιδημάρχου της περιοχής μας που ήταν η μεταφορά των ευρημάτων του σπηλαίου της Δράκαινας, του μηκηναικού τάφου και άλλων αρχαιολογικών χώρων από το εκθεσιακό κέντρο Πόρου στο Αργοστόλι για να απεμπωλήσουμε και αυτό το συγκριτικό μας πλεονέκτημα που μπορούσε να μας οδηγήσει σε πολιτισμικό και οικονομικό όφελος. 

Να τον επιλέξουμε για το δρόμο της Άτρου που μας έταξε αλλά κανείς δεν είδε. Φανταστείτε τα πνευματικά και οικονομικά οφέλη που θα αποκομίζαμε οι πολίτες του Πόρου από το στρώσιμο του δρόμου για το μοναστήρι της Άτρου, το αρχαιότερο των Επτανήσων.  

Να τον επιλέξουμε για την ολοκλήρωση και την ανάπλαση του λιμανιού μας που με τόσα καράβια την ημέρα και ο Πόρος δεν έχει το παραμικρό όφελος πέραν από τον καπνό και το θόρυβό τους. Θυμηθείτε επίσης την εικόνα του λιμανιού με τις καταπράσινες μουριές που φυτεύτηκαν επί δημαρχίας Μάκη Μεταξά και κοιτάξτε πως είναι τώρα με δυο μισόξερα λουλούδια που ούτε φαίνονται μέσα στα αντιαισθητικά τσιμεντένια φρεάτια. Είμαστε όμως περήφανοι σαν Ποριώτες για την μεγαλύτερη επίτευξη του αντιδημάρχου της περιοχής να κατεβάσει τα παντελόνια του μέσα στο Δημαρχείο πριν μερικούς μήνες. Αν αυτό δεν είναι η απόλυτη κατάντια και ο ξευτιλισμός για όλους τους πολίτες της περιοχής μας τότε τί είναι αγαπητοί συγχωριανοί;;;

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαίου έδειξε ότι αν ξαναβγεί η παράταξη Παρίση η Κεφαλονιά πρωτίστως αλλά και το χωριό μας, ο Πόρος, θα βιώσει ακόμα χειρότερες μέρες. Και αυτό διότι ως Ποριώτες εκτός από έλλειψη εκπροσώπησης στο λιμενικό ταμείο, δεν θα έχουμε εκπροσώπηση ούτε στο δημοτικό συμβούλιο από ΚΑΝΕΝΑΝ δημοτικό σύμβουλο προερχόμενο από τον Πόρο.  

Ενώ σε αντίθετη περίπτωση, αν ψηφίσουμε τον Θεόφιλο Μιχαλάτο έναν αυτοδημιούργητο επιχειρηματία με φρέσκιες ιδέες, έναν νέο άνθρωπο που επενδύει και παρέχει θέσεις εργασίας εντός Κεφαλονιάς ο οποίος περιστοιχίζεται από ικανότατα και καταξιωμένα στελέχη, το χωριό μας και όλοι εμείς θα έχουμε εκπροσώπηση στο ανώτατο όργανο του Δήμου Κεφαλονιάς δηλαδή στο δημοτικό συμβούλιο. Θα έχουμε εκπροσώπηση από έναν άξιο άνθρωπο, έναν σοβαρό οικογενειάρχη, έναν καταξιωμένο πολιτικό που γνωρίζει τα προβλήματα του χωριού μας και παρήγαγε έργο επί την περίοδο αντιδημαρχίας του όταν ήταν δήμαρχος ο έμπειρος  Ανδρέας Ζαπάντης.

Αγαπητοί συγχωριανοί, για εμάς που αγαπάμε τον Πόρο και θέλουμε να ζήσουμε εδώ με τις καλύτερες συνθήκες και ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας, το διακύβευμα της Κυριακής είναι να έχουμε φωνή στο δημοτικό σύμβουλο δηλαδή εκπρόσωπο από τον Πόρο που θα προωθεί τα προβλήματά μας και θα απαιτεί λύση από την δημοτική αρχή.

Την Κυριακή στις 25 του Μάη ψηφίζουμε Θεόφιλο Μιχαλάτο για την ανάπτυξη του Πόρου και την τοποθέτηση των θεμελίων της Κεφαλονιάς που αγαπάμε.   

 

Η Νέα Γενιά του Πόρου




00 inkefalonia general ad 300X250