Σουζάνα Πεφάνη: ΑΝΑΣΑ για την ανατροπή στα Ιόνια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 08:35

Σουζάνα Πεφάνη: ΑΝΑΣΑ για την ανατροπή στα Ιόνια

ΑΝ.Α.Σ.ΑΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Απευθυνομαστε σε ολους τους εργαζομενους , τους μισθωτους , τους ανεργους τους μικροεπαγγελματιες , τους αγροτες ,τους νεους , τους φοιτητες και τους συνταξιουχους ,που βλεπουν την ζωη τους να καταστρεφεται από τα Μνημονια , που βλεπουν το μεροκαματο τους να λιγοστευει , που υφιστανται την εργασιακη ανασφαλεια , που ζουν με το φοβο της απολυσης η του λουκετου , που βλεπουν την συνταξη τους να λιγοστευει , που βλεπουν τα χρονια να περνουν μεσα στην ανεργια .

Απευθυνομαστε σ'ολη την αγωνιζομενη κοινωνια λεγοντας τους , πως εδώ και τωρα πρεπει όλα τα επι μερους κινηματα να ενωθουν με την ΑΝ.Α.Σ.Α ,στο μεγαλο χειμαρρο ανατροπης της Μνημονιακης πολιτικης που εφαρμοζει η σημερινη διοικηση της Περιφερειας Ιονιων , για την σωτηρια και επιβιωση της κοινωνικης πλειοψηφιας.
Είναι κοινη πεποιθηση ολου του κοσμου ότι τα προβληματα είναι κοινα και εχουν να κανουν με το Μνημονιο και την καταστροφη που αυτό εχει φερει στη ζωη τους .
Γυρω μας ο κοσμος μιλαει για την ανεργια , για την ερημωση της υπαιθρου λογω της τραγικης συρρικνωσης της αγροτικης και κτηνοτροφικης παραγωγης , εξαιτιας της συμμετοχης της χωρας στην Ε.Ε.


Μιλαει για τα παιδια του , που ειτε δουλευουν σε απανθρωπες συνθηκες εργασιας , ειτε παιρνουν το δρομο της ξενιτιας .
Ο κοσμος είναι πικραμενος και πολλες φορες αποκαρδιωμενος .
Αισθανεται να βρισκεται σε αδιεξοδο .


Εχει όμως συνειδητοποιησει ότι όλα τα ζητηματα της τοπικης αυτοδιοικησης είναι συνδεδεμενα με τις εξελιξεις στην κεντρικη πολιτικη σκηνη και οι Περιφερειακες εκλογες είναι μια σημαντικη πολιτικη μαχη.
Η ανατροπη στα Ιονια Νησια , δεν γινεται μονο με την διαδικασια της αναθεσης αλλα και με συνθηκες κινηματος .
Εχει μεγαλη σημασια σε τι κατασταση θα βρισκεται το λαικο κινημα .


Εμεις στην ΑΝ.Α.Σ.Α θελουμε να συντελεσουμε στην υπαρξη ενός οσο το δυνατον πιο μαχητικου , πιο μαζικου , πιο αντιμνημονιακου κινηματος .
Η ΑΝ.Α.Σ.Α φιλοδοξει να βρεθη με την ψηφο των συμπολιτων μας στο τιμονι της Περιφερειας στα Ιονια Νησια και να αποτελεσει τη φωνη της αγωνιζομενης κοινωνιας στο Περιφερειακο Συμβουλιο για την διασφαλιση των συμφεροντων της κοινωνιας και την αναπτυξη των Νησιων μας , φιλοδοξει να συμβαλλει στην υπερασπιση του περιβαλλοντος και να βαλει φραγμο στο ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας μεσω ΤΑΙΠΕΔ .

ΨΗΦΙΣΕ ΑΝ.Α.Σ.Α ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΣΟΥΖΑΝΑ ΠΕΦΑΝΗ

Υ/φια Περιφερειακη Συμβουλος με την ΑΝ.Α.Σ.Α




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250