Διονύσης Γεωργάτος: "Στηρίζω Θόδωρο"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 20:01

Διονύσης Γεωργάτος: "Στηρίζω Θόδωρο"

ΔΗΛΩΣΗ  Δ. ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ Συμπαρατάχθηκα και εργάσθηκα για την επιτυχία του Συνδυασμού Περιφερειακών Εκλογών «ΜΕΓΑΛΟ ΙΟΝΙΟ» με την Άντζελα Γκερέκου, τον τοπικό υποψ. Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Τσιλιμιδό και τους εξαίρετους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του ψηφοδελτίου, πιστεύοντας ότι με την επιτυχία τους θα έφερναν έναν άλλο «αέρα» στην Πολιτική και στην Ανάπτυξη των Νησιών μας. Οι πολίτες αποφάσισαν διαφορετικά.

Διατηρώντας τις απόψεις μου, δέχομαι το αποτέλεσμα.

Εν όψει της 2ης Κυριακής για τις Περιφερειακές Εκλογές, σκεπτόμενος πολιτικά και καθαρά Αυτοδιοικητικά, αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες σοβαρές πικρίες που δημιουργήθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο και αγωνιώντας για την επόμενη πενταετία των Νησιών μας, στηρίζω προσωπικά τον Θόδωρο Γαλιατσάτο ως υποψήφιο Περιφερειάρχη  Ιονίων Νήσων γιατί:

  •          Είναι Κεφαλλονίτης και ελπίζω ότι θα δείξει την απαιτούμενη μέριμνα για τον τόπο μας
  •          Κατά την τετραετία 2007-2010 συνεργασθήκαμε άριστα και με παραγωγή έργου εγώ ως Νομάρχης και αυτός ως Αντινομάρχης
  •          Ο Θόδωρος Γαλιατσάτος διαθέτει αυτοδιοικητική πείρα και γνώση. Αυτά θα τον βοηθήσουν να εκτιμήσει και να υιοθετήσει προτάσεις και ιδέες που έχουν κατατεθεί προεκλογικά από τον Συνδυασμό «Μεγάλο Ιόνιο», ιδιαίτερα όσον φορά την σεισμόπληκτη Παλική.

Διευκρινίζω ότι η στήριξη μου στον αυτοδιοικητικό Θόδωρο Γαλιατσάτο δεν σημαίνει ότι δέχομαι και όλες τις πολιτικές που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα.

Τέλος στηρίζω Θόδωρο Γαλιατσάτο ως εγγυητή για την αξιοπρέπεια, το ήθος, την εντιμότητα, την διαφάνεια και το αποτέλεσμα που πρέπει να διακρίνει την Περιφερειακή Αρχή  και όσους την υπηρετούν.

                                                                                Διονύσης Γεωργάτος

                                                                                         Παιδίατρος

                                                                        τ. Νομάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ