Δήλωση Παναγή Δρακουλόγκωνα υπ.αντιπεριφερειάρχη με την ΑΝΑΣΑ, για τον 2ο γύρο των εκλογών

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 14:09

Δήλωση Παναγή Δρακουλόγκωνα υπ.αντιπεριφερειάρχη με την ΑΝΑΣΑ, για τον 2ο γύρο των εκλογών

«Το πρώτο σου χρέος, εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα είναι να νοιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο την μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.» Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ Είμαστε η ΑΝΑΣΑ, κομμάτι της περήφανης και αγωνιζόμενης κοινωνίας των Ιονίων Νήσων. Είμαστε αυτοί που υποφέρουν αλλά και ελπίζουν.

Την Κυριακή δίνουμε την μάχη των εκλογών καλώντας όλους τους Κεφαλλονίτες και τους Θιακούς να συμπορευτούν μαζί μας πέρα και έξω από κομματικές γραμμές, μακριά από ιδεοληψίες και προκαταλήψεις. Καλούμε ως συνοδοιπόρο κάθε συμπολίτη μας που πιστεύει ότι ήρθε η ώρα της ΑΛΛΑΓΗΣ στα νησιά μας, που πιστεύει ότι η ΑΛΛΑΓΗ αυτή είναι αναγκαία για το μέλλον του τόπου. 

Ως μέλος της κοινωνίας μας, που προσπαθώ, όπως οι περισσότεροι από εμάς, καθημερινά να επιβιώσω και συνάμα να είμαι αλληλέγγυος με τον καθένα, έχω συναίσθηση ότι η ανάπτυξη του τόπου μας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την προσωπική προκοπή και επιβίωση όλων όσων επιλέξαμε να ζήσουμε στα νησιά μας, στηριζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στην εργασία μας.

Η συστράτευσή μου στην ΑΝΑΣΑ είναι προέκταση της συνείδησής μου και μόνο. Γι’ αυτό και δεν με ακουμπούν φαυλότητες, φαιδρότητες, «υπόγειες διαδρομές», αναλήθειες και συκοφαντίες. Δώσαμε και δίνουμε καθημερινά την προεκλογική μάχη, όπως και τον αγώνα της ζωής, με εντιμότητα και ελάχιστα υλικά μέσα.

Τίμησα και τιμώ όχι μόνο τους προγόνους μου αλλά και κάθε φίλο, πολιτικό αντίπαλο, συναγωνιστή, συμπολίτη. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, για το μέλλον των παιδιών μας σε αυτά τα νησιά.  

Πιστεύω ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να φέρουμε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ στα νησιά μας, την ΑΛΛΑΓΗ στο Ιόνιο, την ΑΝΑΣΑ στο τιμόνι της περιφέρειας.

Σας ευχαριστώ

Παναγής Δρακουλόγκωνας

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκης με την ΑΝΑΣΑ




00 inkefalonia general ad 300X250