Θεόφιλος: "Ο Παρίσης χάνει την εξουσία και πανικόβλητος καλλιεργεί ψεύτικα διλήμματα"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 09:44

Θεόφιλος: "Ο Παρίσης χάνει την εξουσία και πανικόβλητος καλλιεργεί ψεύτικα διλήμματα"

Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Ο λαός της Κεφαλονιάς έδωσε ήδη την απάντηση με το 70% απέναντι του. Η Κεφαλονιά δεν χρειάζεται έναν δήμαρχο που δεν μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς όπως αρμόζει και καταβάλλεται από σύνδρομα του παρελθόντος του. Δεν χρειάζεται Δήμαρχο αλαζόνα και αρχομανή. Δεν χρειάζεται Δήμαρχο που να χρησιμοποιεί την πολιτική του εξουσία και δύναμη που του έδωσαν οι Κεφαλονίτες για να εξυπηρετεί και να διεκδικεί τα δικά του συμφέροντα και του πολύ στενού του περιβάλλοντος.

Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ που να νοιάζεται, να αφουγκράζεται και να έχει λύσεις για τα προβλήματα της Κεφαλονιάς, των κατοίκων της και των επισκεπτών της. Χρειάζεται ένα Δήμαρχο που ζει από κόντα μέσα από την καθημερινότητα του, τη δουλειά του και τη δράση του στην τοπική κοινωνία, τα προβλήματα και να τα ξεπερνάει. Χρειάζεται ένα δήμαρχο που θα συζητάει και θα διαβουλεύεται με όλες τις δυνάμεις του τόπου του και θα παίρνει τις αποφάσεις μετά από διάλογο και όχι ένα Δήμαρχο που θα αποφασίζει κλεισμένος στο Μέγαρο και σε δωματιάκια χωρίς παράθυρα..

Χρειάζεται ένα Δήμαρχο που διαθέτει την όρεξη, την γνώση και την αποφασιστικότητα για να γυρίσει σελίδα το νησί μας για την ευημερία όλων μας




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250