Αλέκος Δεσύλλας: Κατά συνείδηση στον Β' γύρο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 13:45

Αλέκος Δεσύλλας: Κατά συνείδηση στον Β' γύρο

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους ψηφοφόρους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο μας στις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του συνδυασμού μας και κυρίως τους πολυάριθμους νέους και τις νέες μας που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε μία ανοιχτή εκλογική διαδικασία.  

Αναλάβαμε την πρωτοβουλία συγκρότησης ενός ανεξάρτητου και αδέσμευτου ψηφοδελτίου, που μέσα από ρήξεις και ανατροπές με τα κατεστημένα κομματικά και οικονομικά συμφέροντα, θα επιχειρούσε να σταματήσει την κατηφορική πορεία της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και θα οδηγούσε τα Ιόνια Νησιά μας, να ξαναβρούν την παλιά τους αίγλη και το παλιό τους μεγαλείο.

Γνωρίζαμε ότι ο δρόμος αυτός θα ήταν δύσκολος και ανηφορικός. Γιατί μπροστά μας θα βρίσκαμε κομματικούς μηχανισμούς, πολιτικά πρόσωπα με τις δικές τους προτεραιότητες και σκοπιμότητες.

Γνωρίζαμε επίσης πολύ καλά, ότι μπροστά μας θα βρίσκαμε τις μεγάλες δυνατότητες που παρείχε στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή, η συνεχιζόμενη και την προεκλογική περίοδο διοίκηση και διαχείριση σημαντικών τοπικών και περιφερειακών μας υποθέσεων. Πιστεύαμε όμως ότι ο ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είχε πλέον στη διάθεση του, όλα εκείνα τα στοιχεία και τα δεδομένα, για να κρίνει ως αποτυχημένη την απερχόμενη Διοίκηση της Περιφέρειας.

Εμείς προσπαθήσαμε με τα πενιχρά μέσα που είχαμε στη διάθεση μας και στον ελάχιστο χρόνο που μας απέμενε μετά από τις πολλές και απρόβλεπτες δυσκολίες που συναντήσαμε στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας, να δώσουμε επίσης στον ΕΠΤΑΝΗΣΙΟ ΠΟΛΙΤΗ τα βασικά στοιχεία του προγράμματος μας και τις δικές μας δυνατότητες, με τις οποίες βάσιμα υποστηρίζουμε ότι θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε σε ταχύρρυθμη ανάπτυξη την περιφερειακή μας οικονομία που θα πρόσθετε νέο εισόδημα στον ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ ΛΑΟ και νέες θέσεις εργασίας.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο από την θέση που μας έταξε με την ψήφο του ο ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ, ψηφίζοντας ο κάθε ένας από εμάς, κατά συνείδηση, στην επαναληπτική εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής 25ης Μαΐου 2014, με την ελπίδα ότι το αποτέλεσμα της, θα ανοίξει την καλύτερη, πλέον δυνατή προοπτική στην ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

--
Από το γραφείο της Κίνησης Επτανησίων Πολιτών




00 inkefalonia general ad 300X250