Μήνυμα από τον Χρήστο Δάβουλο για τις εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 16:37

Μήνυμα από τον Χρήστο Δάβουλο για τις εκλογές

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ Λίγες ώρες απέμειναν πριν οι Έλληνες βρεθούμε για πολλοστή φορά αντιμέτωποι με τις κάλπες. Πολλάκις στο παρελθόν συμμετείχαμε σε αυτή τη διαδικασία και πολλές φορές ίσως κάποιοι από εμάς να μετανιώσαμε για την πολιτική μας επιλογή. Κι αν στο παρελθόν είχαμε την πολυτέλεια να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας ή τον διπλανό μας για το «λάθος», αυτή τη φορά, σε περίπτωση επανάληψης, θα είμαστε ασυγχώρητοι.

Η κρισιμότητα αυτής της εκλογικής δοκιμασίας, όπως και των βουλευτικών εκλογών που σύντομα θα προκύψουν εκ του αποτελέσματος, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για «χαλαρή» ψήφο. Θα πρέπει όλοι, αφού αναγνωρίσουμε τον φταίχτη πρώτα στον εαυτό μας, να ανοίξουμε πολύ καλά τα μάτια και το μυαλό μας και κοιτώντας στο κοντινό μέλλον, να αντιληφθούμε τι μας έρχεται σε περίπτωση που δεν κάνουμε τώρα την αλλαγή πορείας από τον καταστροφικό δρόμο που έχουμε πάρει.


Η ψήφος σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να είναι και θα είναι ψήφος καθαρά πολιτική. Με την ψήφο μας αυτή τη φορά πρέπει να δώσουμε τέλος στο φαύλο καθεστώς της μεταπολίτευσης, το οποίο υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια και από το οποίο ευνοήθηκαν όλοι αυτοί που με περισσό θράσος σήμερα, με την ταμπέλα του «ανεξάρτητου» και την κομματική ταυτότητα στην τσέπη για ώρα ανάγκης, ζητούν ξανά την ψήφο μας. Κι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες, ναι, είναι η στιγμή να το παραδεχτούμε, είναι κάποιοι φίλοι μας, κάποιοι συγγενείς μας.

Έλληνες κι Ελληνίδες ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! Σπάστε τα δεσμά που σας κράτησαν αιχμάλωτους τόσα χρόνια σ' ένα καθεστώς αλληλοεξυπηρετήσεων που, πέρα από μία πρόσκαιρη «καλοπέραση», οδήγησε στην υποθήκευση του μέλλοντος της πατρίδας και των παιδιών μας.

Ψηφίστε χωρίς «προσωπικό συμφέρον». Ψηφίστε χωρίς «εγώ», αναλογιζόμενοι ότι έρχεται η ώρα που δεν θα μπορείτε μόνοι. Ψηφίστε Ελληνικά ανοίγοντας την ψυχής σας στις φωνές των προγόνων σας και αφήνοντας να μιλήσει το αίμα που κυλάει στις φλέβες σας. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους Έλληνες Εθνικιστές για μια ειρηνική Εθνική Επανάσταση. Ζητήστε πίσω τη χαμένη σας Ελληνική Ταυτότητα. Απαιτήστε την Ελλάδα που σας κλέψανε. Τιμωρήστε τους υπεύθυνους για την καταστροφή. Ψηφίστε Ελληνική Αυγή.

Ψηφίστε ως Ελεύθεροι Άνθρωποι και νιώστε αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας που ζούμε όσοι έχουμε επιλέξει το «δύσκολο δρόμο».

Χρήστος Ι. Δάβουλος




00 inkefalonia general ad 300X250