Δήλωση υπ.περιφερειακού συμβούλου Διονύση Πολλάτου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 10:01

Δήλωση υπ.περιφερειακού συμβούλου Διονύση Πολλάτου

Με την παρούσα θα ήθελα να γνωστοποιήσω προς όλους τους Κεφαλονίτες την απόφασή μου να κατέλθω στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Τσιλιμιδού, υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης και της Άντζελας Γκερέκου, υποψηφίας περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και επικεφαλής του συνδυασμού «Μεγάλο Ιόνιο».

Το κίνητρό μου για τη συμμετοχή μου στις εκλογές είναι η αγάπη μου για τον τόπο μου και η διάθεσή μου για προσφορά στην τοπική κοινωνία. Ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, είμαι σε θέση να γνωρίζω τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συντοπίτες μου. Ωστόσο, δεν διεκδικώ το ρόλο του «ειδήμονα» ο οποίος έχει τη λύση σε κάθε πρόβλημα. Αντιθέτως, τάσσομαι υπέρ της συμμετοχής στα κοινά των ανθρώπων, οι οποίοι, εκτός από την ανιδιοτελή διάθεσή τους για προσφορά, διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία που μπορούν να συμβάλουν στην επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων της καθημερινότητας.

Δεδομένης της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, στόχος μου είναι να συμβάλω και εγώ στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο του τόπου μας και, ιδιαιτέρως, τους νέους επιχειρηματίες. Εξάλλου, τα προβλήματα είναι και σε εμένα γνωστά. Επιπλέον, επιθυμώ ειλικρινώς να συνεργαστώ με κάθε νέο επιχειρηματία και ελεύθερο επαγγελματία, προκειμένου να στηρίξουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα και τις καινοτόμες ιδέες στο χώρο του «επιχειρείν».

Πέραν των ανωτέρω, στόχος μου είναι να είμαι διαρκώς σε εγρήγορση με σκοπό να αφουγκράζομαι τα καθημερινά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας μας και να προσφέρω σε αυτήν με όποιον τρόπο μπορώ.

Με αυτά τα δεδομένα θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συντοπιτών μου, ευελπιστώντας σε μία δημιουργική συνεργασία με στόχο την πρόοδο και ευημερία για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση,

Διονύσης Γ. Πολλάτος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Κεφαλονιά




00 inkefalonia general ad 300X250