Συνεχίζει δυναμικά! Θερμή υποδοχή Θεόφιλου σε Φαρακλάτα, Διλινάτα, Ομαλά και Θηνιά (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 14:52

Συνεχίζει δυναμικά! Θερμή υποδοχή Θεόφιλου σε Φαρακλάτα, Διλινάτα, Ομαλά και Θηνιά (εικόνες)

Οι περιοδείες του Θεόφιλου Μιχαλάτου συνεχίζονται και καθημερινά δείχνουν την δυναμική που έχει αναπτύξει στον κόσμο ο συνδυασμός του Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά. Ρεπορτάζ: Μαρία Κουρκουμέλη Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα το απόγευμα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έχοντας στο πλευρό του υποψηφίους του συνδυασμού του, περιόδευσε σε Φαρακλάτα, Διλινάτα, Ομαλά (μίλησε στο δημοτικό σχολείο των Βαλσαμάτων ) και τη Θηνιά.

Σε όλες τις περιοχές, η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι ήταν ένθερμη, δίνοντας έτσι το στίγμα της αποδοχής που έχει τόσο αυτός όσο και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς.

Στα Ομαλά και συγκεκριμένα στο δημοτικό σχολείο των Βαλσαμάτων, ο κόσμος που περίμενε να ακούσει ήταν και πάλι πολύς.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, μίλησε για το πρόγραμμα του συνδυασμού του σε όλους τους νευραλγικούς τομείς που η Κεφαλονιά αυτή τη στιγμή φαίνεται να υστερεί.
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας του Συνεταιρισμού της Ρομπόλας και υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά Δημήτριος Προβολισιάνος, ο οποίος τόνισε πως απόψε στα Ομαλά γίνεται μία νέα αρχή για όλη την Κεφαλονιά.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα γενικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή των Ομαλών και την εγκατάλειψη που υπάρχει από την νυν δημοτική Αρχή.
Παράλληλα ο κ. Προβολισιάνος αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να συστρατευθεί με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Όπως άλλωστε τόνισε, επιδίωξή του είναι να συμβάλει ώστε να γίνουν έργα τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια, όπως είναι ο δρόμος Επανοχωρίου Βλαχάτων, το δίκτυο ύδρευσης, η αξιοποίηση εγκαταλειμμένης γεώτρησης, η αξιοποίηση κάμπου 40 πηγάδια, ο συνεταιρισμός της Ρομπόλας, η αποκατάσταση σχέσης εκκλησίας με την πολιτεία, τα οποία θα βοηθήσουν άμεσα στην ανάπτυξη της περιοχής των Ομαλών.

Παράλληλα και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού της Ρομπόλας Γεράσιμος Λάλης, εξέφρασε την στήριξή του στον Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Σήμερα το απόγευμα στις 7 μ.μ. ο Θεόφιλος Μιχαλάτος θα μιλήσει στους ετεροδημότες της Αθήνας στο Ξενοδοχείο Zafolia που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 87

12346

7 copy8910111213141516

18

DSC 0197DSC 0198DSC 0234

Παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες