Δήλωση υποψηφιότητας με τον περιφερειακό συνδυασμό 'Μεγάλο Ιόνιο" απο τον Χαράλαμπο Μινέτο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 07:55

Δήλωση υποψηφιότητας με τον περιφερειακό συνδυασμό 'Μεγάλο Ιόνιο" απο τον Χαράλαμπο Μινέτο

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτισσες και συμπατριώτες Ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο με μεγάλο πρωτογενή τομέα και βασικό πυλώνα τον τουρισμό, παράγοντες που συμβάλουν στις οικονομικές δραστηριότητες του νησιού μας.Η Κεφαλονιά όμως αντιμετωπίζει δύσκολες οικονομικές μέρες. Τα νοικοκυριά έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και τα παιδιά μας αρχίζουν να μεταναστεύουν όπως οι παππούδες και οι πατεράδες μας.Γι΄ αυτό η Κεφαλονιά θέλει ανθρώπους με ικανότητα που θα είναι δίπλα στον άνθρωπο για να τον εξυπηρετούν και να τον στηρίζουν στις δύσκολες στιγμές του.Το «Μεγάλο Ιόνιο» με υποψήφια περιφερειάρχη την Άντζελα Γκερέκου και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης τον Γιώργο Τσιλιμιδό, έχει τη θέληση να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τα προβλήματα του τόπου μας.

Συστρατεύομαι με τον συνδυασμό που πιστεύω ότι έχει τη δύναμη και την πρόθεση να φέρει την Κεφαλονιά και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου σε πραγματική ανάπτυξη.
Γιατί η Κεφαλονιά, μας ενώνει και είναι η «καρδιά μας».

Χαράλαμπος Μινέτος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μεγάλο Ιόνιο»

 

Μινέτος Χαράλαμπος του Γερασίμου

Γεννήθηκε στα Βλαχάτα Κεφ/νιας . Τελείωσε το γενικό λύκειο Κεραμειών και στην συνέχεια σπούδασε σε τεχνική σχολή του Πειραιά ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν η αγάπη του για την Κεφαλλονιά όμως τον ώθησε να επιστρέψει και πάλι πίσω. Είναι παντρεμένος με την νοσηλεύτρια Μάρθα Σαραντάκη και Πατέρας τριών παιδιών του Γεράσιμου, της Μαρίας και της Αναστασίας-Αντριάνας .Εργάζεται σαν Ιδιωτικός υπάλληλος σε κάβα ποτών στο Αργοστόλι,ενώ ταυτόχρονα ασχολείται μαζί με τον αδερφό του με γεωργικές εκμεταλλεύσεις .Από το 1994 αρχίζει η συμμετοχή του στα κοινά όπου και εκλέγεται και ορίζεται Αντιπρόεδρος στην πρώην κοινότητα Βλαχάτων. Το ίδιο διάστημα δραστηριοποιείται στον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΙΝΟΣ Βλαχάτων προσφέροντας τις υπηρεσίες του μέσα από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Από το 2009 ως και σήμερα εκλέγεται για τρίτη συνεχόμενη φορά πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αίνος Βλαχάτων δίνοντας μια δυναμική παρουσία με διάφορες δραστηριότητες στα πολιτιστικά δρόμενα του νησιού μας .Το έτος 2011 εως το 2013 συμμετείχε ως ενεργό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του αθλητικού ομίλου Α.Ο Εικοσιμίας.