Δήλωση υπ. περιφερειακής συμβούλου Κατερίνας Αλεξανδρή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Μαΐου 2014 10:38

Δήλωση υπ. περιφερειακής συμβούλου Κατερίνας Αλεξανδρή

Αγαπημένοι μου φίλοι,Θεωρώ υποχρέωση μου να σας ενημερώσω σχετικά με τις αποφάσεις και τις κινήσεις μου των τελευταίων ημερών!

Είμαι μητέρα ενός παιδιού, Κεφαλονίτισσα ,γεννημένη και μεγαλωμένη στο Αργοστόλι και μόνιμη κάτοικος της πόλης μας. Γνωρίζω δηλαδή τις ανάγκες μας εκ των έσω! Οι γονείς μου είναι ο Θωμάς Αλεξανδρής, συνταξιούχος Αστυνομικός, και η μητέρα μου Αναστασιάδου Γεωργία, Μαία στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας. Ο σύζυγος μου είναι ο Γεράσιμος Λώλος, Φυσικός- εκπαιδευτικός στο δυσπρόσιτο Γυμνάσιο Λύκειο Μεσοβουνίων. Έχουμε προσωπική εμπειρία του μεγάλου προβλήματος που αντιματωπίζουν οι κάτοικοι της Βόρειας Κεφαλονιάς με την ανάπλαση του έργου του Χάρακα.


Πολλοί δεν με έχετε συνηθίσει να μετέχω ενεργά στα δρώμενα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας! Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο!
Και η απόδειξη είναι η θετική μου απάντηση και συμμετοχή στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΙΟΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, με περιφερειάρχη τον κύριο Σπυρίδωνα Σπύρου και αντιπεριφερειαρχη τον κύριο Σωτήριο Κουρή.


Θα αναφερθώ συγκεκριμένα στην κοινωνική και ανθρωπιστική μου δραστηριότητα, καθώς η Αγάπη προς το πρόσωπο του συνανθρώπου μας και οι ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας (οικονομική κρίση...) με ώθησαν να ευαισθητοποιηθώ περισσότερο στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας! ΣΤΟΧΟΣ μου δεν ήταν και εξακολουθεί να μην είναι η προβολή της δράσης μου αλλά η προσφορά προς τον συνάνθρωπο!


Συστηματικά και εθελοντικά συμμετέχω και υποστηρίζω ενεργά & αφανώς κοινωνικά και φιλανθρωπικά έργα.


Έναυσμα για την δραστηριότητά μου αυτή και στον συγκεκριμένο τομέα με θέμα τον Άνθρωπο- ανεξάρτητα από χρώμα,φυλή, ιδεολογία, θρήσκευμα και όποια άλλη πεποίθηση- η Ανθρωπιστική Παιδεία της Αγάπης του Θεού προς το μέγιστο Δημιούργημα Του, τον Άνθρωπο, που έλαβα στην Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΑΡΧΗ μου , που προυπήρχε και τώρα δημοσιοποιείται κανένας συνάνθρωπός μας στον τόπο μας ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ.
Όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας και την πατρίδα μας.

"Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΠΑΡΤΙΔΟΣ".

Κατερίνα Αλεξανδρή

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Νέα Ιόνιος Πολιτεία"