Τις Εργατικές Κατοικίες Ληξουρίου και χωριά της Παλικής επισκέφθηκε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 10:34

Τις Εργατικές Κατοικίες Ληξουρίου και χωριά της Παλικής επισκέφθηκε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος (εικόνες)

Ο υποψήφιος δήμαρχος με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος επισκέφτηκε χθες το απόγευμα τις εργατικές κατοικίες στο Ληξούρι και τα χωριά Σουλλάρους, Κατωγή, Χαβριάτα και Χαβδάτα συνοδευόμενους από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους των περιοχών αυτών. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος έφτασε στις εργατικές κατοικίες στο Ληξούρι όπου τον περίμεναν οι ιδιοκτήτες των κατοικιών. Συνομίλησαν μαζί του για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την κατεδάφιση των σπιτιών τους, τις αποζημιώσεις ,την ανέγερση νέων και ασφαλών σπιτιών και για τις υποσχέσεις που έχουν πάρει μέχρι τώρα. Ο κ. Μιχαλάτος αφού τους άκουσε με προσοχή και συμμεριζόμενος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τους είπε ότι θα είναι κοντά τους και θα τους βοηθήσει σε ότι αποφασίσει η πλειοψηφία των ιδιοκτητών, και είμαστε υπέρ της πλήρης αποζημίωσης.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε τα χωριά Σουλλάρους, Κατωγή, Χαβριάτα και Χαβδάτα και ζήτησε από τους προέδρους τον τοπικών κοινοτήτων και τους κατοίκους να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά τους πριν και μετά τον σεισμό. Στους Σουλλάρους επισκέφτηκε τον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας που βρίσκετε σε διαδικασία υποστύλωσης, ενώ στα Χαβδάτα που ήταν ο τελευταίος σταθμός της χτεσινής περιοδείας χαλάρωσαν όλοι πίνοντας ένα ποτήρι κρασί και απολαμβάνοντας την εκπληκτική «παέγια» στο στέκι του Μπίλη.


Τον Θεόφιλο Μιχαλάτο συνόδευσαν στην περιοδεία του οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Σταύρος Τραυλός, Διονύσης Αραβαντινός, Διονύσης Μαρούλης, Ευάγγελος Ευαγγελάτος, Βαγγέλης Θεοφιλάτος, Μαρίνα Βεργωτή, Ανδρέας Μοσχόπουλος, Βασίλης Μουρελάτος, Ρεγγίνα Λουκέρη, Μαργαρίτα Νικολακοπούλου.Φόρτωση…

Φόρτωση…