Στο Ληξούρι περιόδευσε την Πέμπτη ο Θεόφιλος Μιχαλάτος (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 19:28

Στο Ληξούρι περιόδευσε την Πέμπτη ο Θεόφιλος Μιχαλάτος (εικόνες)

Περιοδεία στην πόλη του Ληξουρίου πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος Η περιοδεία ξεκίνησε από τα ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς όπου εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με του εργαζόμενους αλλά και να ενημερωθεί από τον κύριο Ευάγγελο Βολτέρα για θέματα που αφορούν τα ιχθυοτροφεία. Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους και μετά από ερώτηση του προέδρου για τη θέση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά ο κ. Μιχαλάτος τόνισε ότι: τώρα αλλά και παλιότερα και το έχουμε δείξει και στο δημοτικό συμβούλιο ότι είμαστε υπέρ στο να μεγαλώσουν και να αναπτυχτούν τα ιχθυοτροφεία, και θα είμαστε παρόντες να βοηθήσουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε γιατί θεωρούμε ότι τα ιχθυοτροφεία συμβάλουν στην οικονομία του νησιού αλλά και στην απασχόληση πολλών εργαζομένων. Τα ιχθυοτροφεία είναι ελπίδα για το νησί αλλά και για όλη τη χώρα, η επιχείρηση αυτή είναι παράδειγμα προς μίμηση και μακάρι να βρεθούν και άλλες παρόμοιες να στηρίξουν το νησί.

Επόμενος σταθμός τα μαγαζιά στο εμπορικό κέντρο του Ληξουρίου όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους καταστηματάρχες. Το πρώτο κομμάτι της περιοδείας του Θεοφίλου Μιχαλάτου στο Ληξούρι ολοκληρώθηκε με επισκέψεις σε γηροκομείο και νοσοκομείο. Στο κλειστό όπου φιλοξενούνται οι τρόφιμοι του γηροκομείου τον περίμενε ο πρόεδρος της διοικούσης επιτροπής Βασίλης Ρουχωτάς και τον ενημέρωσε για την κατάσταση του ιδρύματος.
Και στο νοσοκομείο ο αναπληρωτής διοικητής Διονύσιος Μαρκάτος του είπε τα όσα διαδραματίστηκαν μέχρι το νοσοκομείο να επιστρέψει και πάλι στους Ληξουριώτες και σε πλήρη λειτουργία.

Σε όλη τη διάρκεια των επισκέψεων τον Θεόφιλο Μιχαλάτο συνοδευόταν οι παρακάτω υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του : Θεοφιλάτος Ευάγγελος, Αραβαντινός Διονύσης, Μαρούλης Διονύσης, Φλωράτος Θεόδωρος, Μοσχόπουλος Ανδρέας, Μουρελάτος Βασίλης, Κυριακάτος Χρήστος, Ευαγγελάτος Ευάγγελος και  Βασιλάτος Γεράσιμος.