Δήλωση υποψηφιότητας με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά από την Κατερίνα Φωκά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 12:46

Δήλωση υποψηφιότητας με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά από την Κατερίνα Φωκά

Ονομάζομαι Κατερίνα Φωκά και είμαι υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο Αργοστολίου με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά. 

Ανήκω σε όλους αυτούς, τους αισιόδοξους, που πιστεύουν και προσπαθούν για το μέλλον! Ανήκω σε όλους αυτούς τους ρομαντικούς, που θεωρούν ότι η ζωή μας μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερη, αρκεί να το παλέψουμε, ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί. Ανήκω σε όλους εκείνους, σε όλους εσάς τους απλούς ανθρώπους και πολίτες, που γνωρίζουμε τις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας. Σε όλους όσους, διαθέτουμε όραμα, προσδοκίες, γυρεύουμε εκείνους τους μηχανισμούς που θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε  διατηρώντας ζωντανή την ελπίδα μας. Αρκεί να μην παραμένουμε άπραγοι, αφήνοντας άλλους να αποφασίζουν για εμάς. Αρκεί να μην σιωπούμε σε  όσα μας ενοχλούν και μας φθείρουν .Αρκεί να παρατηρούμε, να σκεφτόμαστε, να προτείνουμε, να αναζητούμε λύσεις, να διεκδικούμε. Είναι δύσκολο, απαιτεί χρόνο, ενέργεια, απαιτεί υπομονή και επιμονή, απαιτεί θέληση και αγάπη. Αγάπη για το νησί, αγάπη για τους συμπατριώτες μου, όρεξη για δράση και προσφορά.

H μέχρι τώρα πορεία μου έχει αποδείξει ότι παραμένω σε εγρήγορση, προσπαθώντας από καρδιάς και χωρίς προσωπική ωφέλεια, να παράγω έργο ακόμη και χωρίς μέσα, οικονομικά και διαδικαστικά, χωρίς να κατέχω θέση ευθύνης, χωρίς ιδιοτέλεια και κέρδος. Ελπίζω αν μου δοθεί βήμα, δυνατότητα να αξιοποιήσω κάποιους μηχανισμούς του δημοσίου, να εργαστώ σκληρά, διοχετεύοντας όλη μου την ενέργεια, αγόγγυστα για το καλό όλων μας, για όσα θα βελτίωναν την καθημερινότητά μας, για εκείνα που προάγουν και αναδεικνύουν τον τόπο μας, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, για τις ευπαθείς ομάδες, για την προβολή των νησιών μας.

Δεσμεύομαι, αν με τιμήσετε με την ψήφο σας,  να μην σταματήσω να προσπαθώ, παρά τις όποιες δυσκολίες προκειμένω να πετύχω τους στόχους μου, συμβάλλοντας, μαζί με εσάς, για μια πιο εύκολη καθημερινότητα, για μια πιο όμορφη πόλη, για μια πιο όμορφη ζωή!




00 inkefalonia general ad 300X250