Θ. Γαλιατσάτος: Ο Σπύρου και η Γκερέκου φοβούνται τον δημόσιο διάλογο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 11:27

Θ. Γαλιατσάτος: Ο Σπύρου και η Γκερέκου φοβούνται τον δημόσιο διάλογο

Σπύρου και Γκερέκου φοβούνται τον δημόσιο διάλογο Αρνούνται την τηλεοπτική αντιπαράθεση με την ΑΝ.Α.Σ.Α Αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε δημόσια συζήτηση που είχε προγραμματισθεί από την τηλεόραση του Ionianchannel ,ο κ. Σπύρου και η κ. Γκερέκου ως υποψήφιοι περιφερειάρχες, με αποτέλεσμα την ματαίωση της.

Ο περιφερειάρχης του «μηδενικού έργου» και η δήθεν ανεξάρτητη υποψήφια του «ναι σε όλα» αποφεύγουν με κάθε τρόπο τον δημόσιο διάλογο προκειμένου να μην απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους. Αποφεύγουν την επαφή με τους πολίτες και τα προβλήματα που έχει επισωρεύσει η πολιτική τους και η πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την οποία στηρίζουν.

Αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το γεγονός ότι έχουν την ίδια πολιτική πρόταση ,ότι αποτελούν τις δυο όψεις του ίδιου μνημονιακού νομίσματος στην Περιφέρεια Ιονίων.

Αρνούνται την δημοκρατική δημόσια αντιπαράθεση με την ΑΝ.Α.Σ.Α και προτιμούν τους μονολόγους των ακριβοπληρωμένων προβολών.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α τους προειδοποιεί ότι ματαιοπονούν κρυπτόμενοι!

Οι πολίτες των Ιονίων δεν ξεγελιούνται, τους γνώρισαν για τα καλά και σύντομα θα τους στείλουν για ξεκούραση.

Οι πολίτες των Ιονίων αγκαλιάζουν την ΑΝ.Α.Σ.Α και στέλνουν το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής πολύ ισχυρό σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας.

Από το γραφείο Τύπου




00 inkefalonia general ad 300X250