Με θέρμη υποδέχθηκαν Θεόφιλο και Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά στη Λειβαθώ (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 12:32

Με θέρμη υποδέχθηκαν Θεόφιλο και Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά στη Λειβαθώ (εικόνες)

Περιοδεία σε χωριά της Λειβαθού πραγματοποίησε  χθες το απόγευμα ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» παρουσία του επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου και υποψηφίων Δημοτικών και τοπικών Συμβούλων.

Η περιοδεία ξεκίνησε από τον Καραβάδο και συνεχίσθηκε σε Δοριζάτα, Πεσσάδα, Κεραμειές, Σπαρτιά, Κουρκουμελάτα, Σαρλάτα και Λακήθρα.

Καθ ‘ όλη τη διάρκεια των επισκέψεων, ο συνδυασμός έλαβε ιδιαιτέρως ένθερμης αποδοχής από τους κατοίκους των περιοχών οι οποίοι ευχήθηκαν καλή δύναμη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και εξέθεσαν στον κ. Μιχαλάτο και τους συνυποψήφιους  του τα εκάστοτε προβλήματα των περιοχών.

Ο κ. Μιχαλάτος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε εκτενώς στο πολύ σημαντικό κατ’ αυτόν έργο της κατασκευής βιολογικού καθαρισμού επισημαίνοντας την ανάγκη να γίνει υλοποίηση σε όλη την έκταση της Λειβαθού, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής και πάγιο αίτημα των κατοίκων της.

Παράλληλα στάθηκε  στο πολύ σοβαρό ζήτημα της αλλαγής του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης στη Λειβαθώ, τονίζοντας την ανάγκη αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων, όπου υπάρχουν.

 Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε επίσης και στην ενίσχυση θεσμών όπως το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο ενώ εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στην πώληση της περιοχής στο Τραπεζάκι .

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλάτο, θα ήταν καταστροφικό για την οικονομία της περιοχής με πλήθος ενοικιαζομένων δωματίων και εστιατορίων, η κατασκευή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στο τραπεζάκι, τύπου «All inclusive». Αντίθετα πρέπει να αναβαθμιστεί και να παραδοθεί στην ιδιοκτησία του Δήμου.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού συνεχιζεται σήμερα το απόγευμα στο Ληξούρι, όπου θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στις 20.00,  στον πεζόδρομο του Δημοτικού Θεάτρου Ληξουρίου.