Επίσκεψη Αλέκου Δεσύλλα στο Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 07:14

Επίσκεψη Αλέκου Δεσύλλα στο Ληξούρι

Την Κυριακή 4/5/2014 το πρωί κλιμάκιο της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής τον Αλέκο Δεσύλλα και τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Σούλτη επισκέφθηκε το Ληξούρι και την ευρύτερη περιοχή της Παλλικής. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε διαδοχικά το Γηροκομείο, το Νοσοκομείο, την ιερά Μονή Κορονάτα, το Αστυνομικό τμήμα Ληξουρίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμεναρχείο, τα Ματζαβινάτα κ.α

Συζήτησε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τους σεισμούς σε ιερούς Ναούς και Μονές και σε συγκρότημα κατοικιών, όπως επίσης και. τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν τα κοινωφελή ιδρύματα.

Διαπιστώθηκε η παντελής ανυπαρξία αρωγής της Πολιτείας κατά την διάρκεια των σεισμών, η έλλειψη οιουδήποτε σχεδίου για την αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε και η μη εισέτι τήρηση των υποσχέσεων που τους δόθηκαν από πλευράς των υπευθύνων.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας στο κεντρικό Ξενοδοχείο «Αίνος» παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ και πολλών φίλων έγινε η παρουσίαση των υποψήφιου Αντιπεριφερεάρχη και των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού.




00 inkefalonia general ad 300X250