Περιοδεία Σωτήρη Κουρή σε Γριζάτα, Ζερβάτα, Κουλουράτα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 07:48

Περιοδεία Σωτήρη Κουρή σε Γριζάτα, Ζερβάτα, Κουλουράτα

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σωτήρης Κουρής, περιόδευσε το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 συνοδεία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Τζόγιας Γρουζή , Κατερίνας Αλεξανδρή , Νίτσας Μποζά και Ιωάννη Γασπαρή , στα Γριζάτα , Ζερβάτα , Κουλουράτα όπου σε συγκεντρώσεις των κατοίκων της περιοχής ανέπτυξε το έργο που έχει γίνει την τριετία 2011-2014 σε έργα , κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις . Αναφέρθηκε στην όλη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών από τους πρόσφατους σεισμούς στην Παλική. Επίσης ανέπτυξε το Πρόγραμμα του συνδυασμού για την διαχείριση του ΣΕΣ 2014-2020 όπου πρότεινε την ανάδειξη των ¨Μουζακάτων" σαν μνημείου μνήμης με την σύγχρονη ανάπλαση όλης της περιοχής.

Έγινε μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους που αφορούσε την βελτίωση του οδικού άξονα Σάμης - Πυργίου, την κατασκευή της λιμνοδεξαμενής των Γριζάτων , την διακοπή της συγκοινωνιακής γραμμής Σάμη - Πάτρα και άλλα θέματα .


Στην συνέχεια ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τα μέλη του συνδυασμού παραβρέθηκαν στον εσπερινό και την λιτανεία των ιερών λειψάνων των Αγίων Φανέντων, στη Σάμη.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

clip image002




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250