Επτανησίων Θέληση: Η δική μας διαδρομή είναι διαδρομή διαφανής και ξεκάθαρη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 07:58

Επτανησίων Θέληση: Η δική μας διαδρομή είναι διαδρομή διαφανής και ξεκάθαρη

Μας είναι αρκετά δύσκολο κάθε φορά που ορισμένα site και εφημερίδες θέλουν να μας εντάξουν σε κομματικούς σχηματισμούς να βγάζουμε δελτίο τύπου. Θεωρούμε οτι τα δελτία τύπου μας, ειδικότερα αυτήν την περίοδο πρέπει να αναφέρονται στο πρόγραμμα μας για το μέλλον των Ιονίων Νήσων. Ανακαζόμαστε όμως πάλι να επαναλάβουμε ότι η παράταξη μας, Επτανησίων Θέληση, στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν αναγνωρίζει κόμματα γιατί πιστεύει στην Αυτοδιοίκηση και όχι στην ετεροδιοίκηση.Η δική μας διαδρομή είναι διαδρομή διαφανής και ξεκάθαρη

Είναι βαθιά πολιτική η άποψή μας και θα παρακαλούσαμε για πολλοστή φορά να μην υπάρχει κομματικός προσδιορισμός για τη δική μας παράταξη. Είναι σαφές ότι τα κόμματα ενδεχομένως με τις υπόγειες διαδρομές έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια να ποδηγετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση σε αυτές τις εκλογές.

Είναι δικό τους θέμα και όχι δικό μας. Η δική μας διαδρομή είναι διαδρομή διαφανής και ξεκάθαρη. Η δική μας νίκη δεν θα βαφτεί ούτε κόκκινη, ούτε πράσινη, ούτε με τριχρωμίες και διχρωμίες, αλλά θα είναι νίκη ανατροπής στην αυτοδιοίκηση και νίκη αξιοπρέπειας.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς θα δώσουμε αγώνα να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας. Μας είναι αδιανόητο να λύσουμε και τα υπαρξιακά προβλήματα των κομμάτων της χώρας, τα οποία συντάραξαν το πολιτικόμαςσύστημα και την ίδια την χώρα.

Για τους παραπάνω λόγους οποιαδήποτε δημοσιογραφική επανάληψη τέτοιου φαινομένου θεωρούμε ότι γίνεται με την διαδικασία της διατεταγμένης κι επί πληρωμής αποστολής και, σε ότι μας αφορά, τέτοιες πρακτικές και λειτουργίες μας βρίσκουν απέναντι και θα καταγγέλονται από πλευράς μας επονύμως, όσον αφορά τους συντάκτες.

Χαιρετισμούς
Γραφείο Τύπου
ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ




00 inkefalonia general ad 300X250