Γιώργος Κ. Στεφανάτος: Γιατί συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 10:01

Γιώργος Κ. Στεφανάτος: Γιατί συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς

Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται είναι καθοριστικές για την Κεφαλονιά αλλά και για τον τόπο μας, το χωριό μας, τον Καραβόμυλο.Έχουμε όλοι την εμπειρία των τελευταίων χρόνων από τη συμπεριφορά που επιφύλαξε στον Καραβόμυλο η δημοτική αρχή που φεύγει. Πλήρης εγκατάλειψη ακόμη και στα πλέον βασικά, όπως είναι η καθαριότητα.

Το χωριό μας το θέλουμε ζωντανό, και το δικαιούμαστε. Τα έσοδα του Δήμου που προέρχονται απ'ο τη δημοτική περιουσία που βρίσκεται στον τόπο μας πρέπει να έχουν μια στοιχειώδη ανταποδοτικότητα, σε έργα αλλά και σε συντήρηση αυτής της περιουσίας.


Ο Καραβόμυλος αναπτύχθηκε με τους κόπους του κάθε χωριανού των παλαιότερων γενιών αλλά και των νεότερων. Έχουμε επίγνωση της ιστορίας του τόπου μας από τα Παλιά Βλαχάτα και τα Λαταβινάτα από την Αγία Δυνατή μέχρο την Κολώνα.


Είμαστε περήφανοι για το χωριό μας. Οι δημοτικές εκλογές έφτασαν και όλοι οφείλουμε να έχουμε άποψη και δράση. Για αυτό συμμετέχω ως υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο του Καραβόμυλου με το συνδυασμό της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς με επικεφαλής τον Θεοφ. Μιχαλάτο για μία νέα αρχή για τον Καραβόμυλο που μας αξίζει. Καλώ όλους τους συγχωριανούς μας να λάβουν μέρος στις εκλογές για να μη χαθεί μία ακόμη ευκαιρία.

Γιώργος Κ. Στεφανάτος

 

Πηγή

Vlahatasamis.gr




00 inkefalonia general ad 300X250