Δήλωση υποψηφιότητας με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" από τον Σωτήρη Σάρλο

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 00:28

Δήλωση υποψηφιότητας με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" από τον Σωτήρη Σάρλο

Μετά από 30 χρόνια απουσίας υπηρετώντας την Πατρίδα μας από την Ήπειρο μέχρι το Έβρο και από τον Έβρο μέχρι τη Ρόδο επέστρεψα στον τόπο που γεννήθηκα με σκοπό να τον υπηρετήσω και να προσφέρω σε αυτόν και στους συμπολίτες μου. Η εμπειρία μου στη διοίκηση, στην οργάνωση, στον προγραμματισμό αλλά και στον έλεγχο μου δίνει όλο το δικαίωμα της προσφοράς και της συμμετοχής μου στα κοινά. Συμμετείχα σε πολλές κινητοποιήσεις για τα προβλήματα των συμπολιτών μας χωρίς κομματική ''ταμπέλα'' αλλά η μέχρι τώρα άποψη μου για τα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας δεν είναι και η καλύτερη αφού οτιδήποτε γίνεται πρέπει να δηλώνεις και την πολιτική σου ταυτότητα.

Δεν φθάνει όμως αυτό υπάρχει και το ''πολιτικό κόστος'' λέξεις που έχουν ειπωθεί κατά κόρον από δημόσια πρόσωπα.
Άραγε τι μπορεί κανείς να περιμένει όταν πρυτανεύει το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό;

Γι' αυτό πήρα την απόφαση ,σε μια ιδιαίτερη δύσκολη περίοδο, να ''υπηρετήσω'' τα κοινά συμπαρατασσόμενος με τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης ''Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά'' κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και το σημαντικότερο μακριά από τις πολιτικές ''μέγγενες''.

Όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε ότι μέσα από την τοπική κοινωνία θα έλθει η ανάπτυξη και η δημιουργία και όχι μέσα από βουλευτικές και υπουργικές γνωριμίες γιατί αφενός αυτές έρχονται και παρέρχονται και αφετέρου αυτές (οι γνωριμίες) δεν αγαπάνε την κοινωνία μας αλλά εξαγοράζουν τις ψήφους μας.

Ο πρωτογενής τομέας, οι διάφορες μορφές τουρισμού, οι μεταποιήσεις, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, η ανακύκλωση είναι παράγοντες οικονομίας και ανάπτυξης για τον τόπο μας που χρειάζονται περισσότερο σκέψη, οργάνωση και σχεδιασμό.

Δεν λέω ,όπως συνηθίζεται, ότι τα πάντα είναι διαλυμένα αλλά η δικής μας επιδίωξη είναι να κάνουμε περισσότερα και μεγαλύτερα άλματα επιτυχίας, ανάπτυξης και δημιουργίας.
Με σύνθημα λοιπόν την εργατικότητα, την ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη προς πάσα κατεύθυνση θα δώσω και εγώ τον αγώνα μου αλλά και τη στήριξη μου στον πολλά υποσχόμενο κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο,γνώστη των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας με εσωτερική δύναμη και όχι με πολιτικές φατρίες.

Τέλος σας καλώ να ενισχύσουμε με τη ψήφο μας την ''Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά'' μια πραγματικά ανεξάρτητη δημοτική παράταξη η οποία θα εργαστεί για την πρόοδο και την ανάπτυξη αυτού του τόπου σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.

Αγαπητή συμπολίτισσα και αγαπητέ συμπολίτη μη ξεχνάς ότι δύναμη της παράταξης μας είσαι εσύ που με τη ψήφο σου έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις τη δική σου φωνή, τη δική σου άποψη.
Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση

Σωτήριος Διον.Σάρλος

Αξκός Σ.Ξ ε.α

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά




00 inkefalonia general ad 300X250