Δήλωση υποψηφιότητας με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" απο τον Νίκο Καλογηράτο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 21:52

Δήλωση υποψηφιότητας με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" απο τον Νίκο Καλογηράτο

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία. Ενόψει των ερχόμενων δημοτικών εκλογών νοιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω για τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου. Η κοινωνία της Κεφαλονιάς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Ο τόπος χρειάζεται ανάπτυξη.

Σε αυτή την προσπάθεια βασικός αρωγός πρέπει να είναι η τοπική αυτοδιοίκηση, που με σχέδιο θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να υπάρξει συνεργασία στους τομείς του πρωτογενή τομέα, του εμπορίου και του τουρισμού, που είναι οι βασικοί πυλώνες οικονομικής δραστηριότητας του νησιού μας.

Πολλά τα παραδείγματα, καμία βελτίωση στις υποδομές του νησιού, σφαγεία κλειστά, η κρεατοπαραγωγή στο σύνολό της φεύγει εκτός του νησιού μας, χωρίς ονομασία προέλευσης τα προϊόντα του τόπου μας. Ζούμε σε ένα πανέφορμο και πλούσιο τόπο.

Η τωρινή δημοτική αρχή δεν ανταποκρίνεται, και δείχνει να μην κατανοεί τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί, αναφέρω: οικονομικός μαρασμός στην Παλλική, σεισμός, πολλά λόγια, πολλές υποσχέσεις τίποτα επί της ουσίας, Έρισσος σε ελεύθερη πτώση λόγω Χάρακα, Σάμη λιμάνι χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση και κανένας δεν ξέρει τίποτα.

Χρειαζόμαστε δήμαρχο διαχειριστή με εμπειρία στο σημερινό οικονομικό και πολιτικό γίγνεσθαι. Aυτά τα χαρακτηριστικά για μένα τα έχει ο Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Τον γνώρισα σαν συνεργάτη και τον εκτιμώ για το ήθος του, τα λίγα λόγια του, την αποτελεσματικότητά του, το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει και την αγάπη του για την Κεφαλονιά.

Για τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να πορευτώ μαζί του και να είμαι
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά στη δημοτική ενότητα Αργοστολίου.

Λαέ της Κεφαλονιάς συμπορευτείτε Μαζί μας να δημιουργήσουμε το αύριο για μας και για τα παιδιά μας.

ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά