Επισκέψεις Γιώργου Καλούδη, στο Ληξούρι στο Γηροκομείο Κεφαλονιάς και στη Μητρόπολη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 19:24

Επισκέψεις Γιώργου Καλούδη, στο Ληξούρι στο Γηροκομείο Κεφαλονιάς και στη Μητρόπολη

Σημειολογική και ουσιαστική επίσκεψη στο Γηροκομείο Κεφαλλονιάς πραγματοποίησε ο Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιώργος Καλούδης, με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Νικόλα Μεσσάρη και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Απέργη, όπου συνομίλησαν με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται εκεί καθώς και με τους εργαζομένους.

Οι κ.κ. Καλούδης, Μεσσάρης και Απέργης, εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση της νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας της Επτανησιακής Αναγέννησης στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, για να μπορούν να ζήσουν όχι ως απαξιωμένοι αλλά ως περήφανα γηρατειά.

ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ

Το Ληξούρι, που μετρά ακόμη τις πληγές του μετά τον σεισμό, επισκέφθηκε ο Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Καλούδης και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Νικόλα Μεσσάρη καθώς και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Απέργη, όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους και τους φορείς.

Το Ληξούρι συνεχίζει να ζει μέσα στα τραύματα που δημιούργησε ο σεισμός. Οι κυβερνητικές υποσχέσεις στην πλειοψηφία τους ακόμη ανεκπλήρωτες.

Η οικονομία του Ληξουρίου δεν ανακάμπτει, υποστήριξη προς τους επαγγελματίες δεν υπάρχει.

Τα 18 αιτήματα των επαγγελματιών τάξεων του Ληξουρίου παραμένουν ανεκπλήρωτα.

Ήδη η οργή των Ληξουριωτών είναι μεγάλη, ακόμη από την προ σεισμού περίοδο, διότι οι κυβερνήσεις έκαναν τη ζωή τους πολύ δύσκολη και την καθημερινότητά τους πιο βαριά. Τους άρπαξαν από το Ληξούρι: το Ειρηνοδικείο, το ΙΚΑ, την πολεοδομία, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, το Αστυνομικό Τμήμα, τη ΔΥΟ και ειδικότερα πήραν το τμήμα ελέγχου αξίας μεταβίβασης ακινήτων στην Πάτρα.

ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Καλούδης, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Νικόλα Μεσσάρη καθώς και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Απέργη στον Μητροπολίτη Κεφαλλονιάς και Ιθάκης κ.κ. Σπυρίδωνα, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα της Επτανήσου και ειδικότερα της Κεφαλλονιάς.

Η συνάντηση έγινε σε ζεστό κλίμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Υπ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517

e-mails:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.