Δημοτικό Συμβούλιο: Αυλαία στην «τραγωδία»!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 13:04

Δημοτικό Συμβούλιο: Αυλαία στην «τραγωδία»!

Δημοτικό συμβούλιο... γιοκ ή για την ακρίβεια έπεσε η αυλαία στην «τραγωδία» ! Δυστυχώς ούτε η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η τελευταία όπως ορίζει ο νόμος, γιατί από αύριο 18 Απριλίου και λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών το Σώμα θα «περιορίζεται» μόνο στα κατεπείγοντα θέματα, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Ήταν το κύκνειο άσμα, ενός συμβουλίου που από το ξεκίνημα της θητείας του φάνηκε πως δεν μπορεί να... τσουλήσει και αποτέλεσε έναν από τους τομείς που υστέρησε η Δημοτική Αρχή!

Ένα συμβούλιο που δυστυχώς δεν παίρνει καλό βαθμό και αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους, για τον τρόπο που θα γίνονται οι συνεδριάσεις από τούδε και στο εξής.

Πλατιάσματα, «αερολογίες», χρονικές παρακλήσεις στις τοποθετήσεις με αποτέλεσμα ένα και μόνο θέμα να διαρκεί αρκετές ώρες (!) , εντάσεις, αποχωρήσεις, αδιαφορία που οδήγησε πολλές φορές σε έλλειψη απαρτίας, έλλειψη σεβασμού προς τους ομιλούντες και έντονη τσιγαρίλα στην αίθουσα, σε σημείο που να θέλει κάποιος που δεν καπνίζει... αντιασφυξιογόνα μάσκα για να παρακολουθήσει την συνεδρίαση, συνέθεσαν ένα οξύμωρο σκηνικό στα σχεδόν τριάμισι χρόνια της λειτουργίας του!

Κρίμα γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι σαφώς καλύτερα...

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250