Οι δραστηριότητες του συνδυασμού του Θ. Γαλιατσάτου στη Λευκάδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 11:19

Οι δραστηριότητες του συνδυασμού του Θ. Γαλιατσάτου στη Λευκάδα

      Κατά την επίσκεψη του στην Λευκάδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Θεόδωρος  Γαλιατσάτος  την Τρίτη 8/4/14 επισκέφθηκε τα χωριά  Καρυώτες , Λυγιά και Νικιάνα και την Τετάρτη 9/4/14  την Καρυά και τα Λαζαράτα  μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Χαλικιά Θεόδωρο και μέλη της ΑΝΑΣΑ στην Λευκάδα  και συνομίλησε με τους κατοίκους τους.

Ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Θεόδωρος  Γαλιατσάτος αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιφέρειας και τις θέσεις της ΑΝΑΣΑ πάνω σ΄αυτά , την στρατηγική της παράταξης του για την επίλυση των προβλημάτων των περιοχών της περιφέρειας και τις καταστροφικές επιπτώσεις που είχε η πολιτική της  νυν Διοίκησης της περιφέρειας .

Αναφέρθηκε δε στην μεγάλη πολιτική σημασία αυτών των εκλογών

     Από τη μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Θεόδωρος Χαλικιάς  αναφέρθηκε επίσης στην πολιτική σημασία των εκλογών αυτών και στην καταδίκη της πολιτικής των μνημονίων που περνάει μέσα από την αποδοκιμασία και την καταψήφιση τους σε αυτές , μίλησε δε για τις επιπτώσεις των πολιτικών αυτών στην υγεία και στην παιδεία.

     Την Τετάρτη στις 1.00 στο εργατικό κέντρο Λευκάδας ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος παρουσίασε τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Θεόδωρο Χαλικιά.

    Κατά την παρουσίαση δε ανέφερε τα εξής :

     Ο κ. Χαλικιάς είναι γνωστό ότι συμμετέχει ανελλιπώς στον εκπαιδευτικό χώρο στα πλαίσια του συνδικαλιστικού κινήματος των εκπαιδευτικών , αλλά και η πιο πίσω αναζήτηση τόσο της προσωπικής, όσο και την οικογενειακής του παρουσίασης στον χώρο, με τους δεσμούς του με την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία, μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτή η επιλογή μας είναι μια άριστη επιλογή που την προτείνουμε στους πολίτες της Λευκάδας.

 

     Ο κ. Γαλιατσάτος, θέλησε στη συνέχεια, με την ευκαιρία αυτή, να παρουσιάσει συνοπτικά και τις πιο σημαντικές θέσεις της παράταξής του, σχετικά με την ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων, αλλά και με το μοντέλο διοίκησής τους.

     Δεν παράλειψε να αναφερθεί και στην ψήφιση του νέου πολυνομοσχεδίου, του οποίου οι διατάξεις εμπεριέχουν στοιχεία που είναι συντριπτικά σε μία μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας, όπως είπε, καθώς και στην αποκάλυψη επικοινωνίας της Χρυσής Αυγής με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, γεγονότα  τα οποία  φανερώνουν πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει να πολιτικοποιηθούν αυτές οι εκλογές, δίνοντας με τον τρόπο αυτό οι πολίτες ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής πολιτικής.

    Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της παράταξης Θεόδωρος Χαλικιάς, ευχαρίστησε  τον κ. Γαλιατσάτο και την ΑΝΑΣΑ για την επιλογή στο πρόσωπό του, που για εκείνον είναι τιμή μεγάλη όπως είπε. Τέλος έκανε λόγο για ανάγκη ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής, για την ανατροπή της οποίας, οφείλει να ταχθεί και η Λευκάδα, όπως ανέφερε. «Πρέπει αυτές τις εκλογές και η Λευκάδα να στείλει ένα μήνυμα ανατροπής της κυβέρνησης των πρόθυμων, των ναι σε όλα, των αδίστακτων,  που  εκτελούν συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ Χαλικιάς, μεταξύ άλλων.

    Την Πέμπτη το πρωί επισκέφθηκαν μαζί οι υποψήφιοι κ Γαλιατσάτος και Χαλικιάς το ΤΑΟΛ όπου είχαν ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ενημέρωση - συνομιλία με τον πρόεδρο του  ΤΑΟΛ  κ Μάκη Λιβιτσάνο.