Χρήστος Άνθης: «Η ελπίδα για μια νέα αρχή στα Ιόνια νησιά ξεκινά από το Ληξούρι»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 07:59

Χρήστος Άνθης: «Η ελπίδα για μια νέα αρχή στα Ιόνια νησιά ξεκινά από το Ληξούρι»

«Η ελπίδα για μια νέα αρχή στα Ιόνια νησιά ξεκινά από το Ληξούρι». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο Χρήστος Άνθης επικεφαλής του συνδυασμού για την περιφέρεια Ιονίων νήσων «ΕΠΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ», στην παρουσίαση των υποψήφιων αντιπεριφερειάρχη και περιφερειακών συμβούλων για την Κεφαλονιά. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Στην παρουσίαση που έγινε στην αίθουσα του ΤΕΙ Ιονίων νήσων στο Ληξούρι ο κ.Άνθης είπε: «Έζησα το δεύτερο σεισμό και ήμουν ο πρώτος που επισκέφτηκα το Ληξούρι, όταν μετά από έξι μέρες έφευγα ένιωσα ένα κόμπο γιατί γνώριζα ότι το σταυρό του μαρτυρίου θα τον κουβαλήσουν πρωτίστως οι κάτοικοι. Ήταν υπόσχεση στον εαυτό μου η παρουσίαση του συνδυασμού να γίνει στο Ληξούρι, όχι μόνο συμβολικά αλλά και με μια υπόσχεση ότι όσα άφησαν πίσω τους οι άλλοι να τα θυμηθούμε και να τα φτιάξουμε... το δικό μας ναι θα είναι ναι, και το δικο μας όχι θα είναι όχι... θα πούμε λιγότερα και θα πράξουμε περισσότερα, ήρθαμε εδώ να επιλύσουμε προβλήματα... ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τα νησιά μας δεν έχουν ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ τους, εμείς θα δώσουμε κίνητρο στον επιχειρηματία για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας.

Το στοίχημα για μας δεν είναι η εξουσία, αλλά αν την πάρουμε να μπορούμε να την κάνουμε. Για αυτό συνθέσαμε το ψηφοδέλτιό μας με ανθρώπους νέους, όχι μόνο στην ηλικία αλλά και στην πολιτική».

Στην Κεφαλονιά υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης θα είναι ο Σταύρος Λυκούδης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι οι: Γεράσιμος Γεωργάτος, Κώστας Κατσαμπίρης, Σπύρος Μαρκάτος, Νίκη Ευαγγελάτου, Άντζελα Λουκέρη, Νίκος Λάσκαρης, Ελένη Αντύπα και Παναγής Βαλλιάνος.

Ο κ. Άνθης συνοδευόταν από τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Ζακύνθου και Λευκάδας, Διονύση Μάργαρη και Γιώργο Καρανάσο.

IMG 0903 DSC0105 DSC0106 DSC0108 DSC0110 DSC0111 DSC0112 DSC0113 DSC0114 DSC0118




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250