Δημοτικό Συμβούλιο: «Φώναξαν», τους άκουσαν!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 11:31

Δημοτικό Συμβούλιο: «Φώναξαν», τους άκουσαν!

Το «ντου» των επιχειρηματιών Σκαλισιάνων στο δημοτικό Συμβούλιο ήταν ενδεικτικό για την κατάσταση απόγνωσης που έχουνε βρεθεί, ωστόσο το Σώμα έδειξε να αφουγκράζεται την κραυγή αγωνίας που εκπέμπει εδώ και καιρό η τουριστικότερη περιοχή του νησιού.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στο δημοτικό σουμβούλιο, που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα απο το inkefalonia, ακούστηκαν πολλά και διάφορα στη χθεσινή συνεδρίαση. Μίλησαν και κάτοικοι της Σκάλας, οι οποίοι εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους και ζήτησαν άμεση λύση στα προβλήματά τους. Μίλησε και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας, του οποίου όμως η παραίτηση δεν έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση.

Δεν ήταν και λίγες οι φορές που οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. Η κ. Ζαπάντη, εκπρόσωπος της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο, τόνισε πως ένα ανταλλακτικό από ένα μηχάνημα που χάλασε ήταν η αιτία για την καθυστέρηση στο θέμα του στρωσίματος της ασφάλτου και ότι σε μία εβδομάδα το θέμα θα έχει λυθεί. Ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης τόνισε πως ευθύνεται η απένταξη του Βιολογικού, γιατί η χρηματοδότηση και μέσα στα λεφτά που θα περιελάμβανα και τα λεφτά της ασφαλτόστρωσης του παραλιακού δρόμου.

Άπαντες αναγνώρισαν ότι υπάρχουν προβλήματα, ενώ ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος δήλωσε πως: «Πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα και να γίνει συνεδρίαση στην περιοχή».

Αλλωστε αυτή ήταν και η πρόταση που ψηφίστηκε τελικά και την κατέθεσαν ο κ. Ανουσάκης και ο κ. Κοτσιλίνης και είχε να κάνει με την άμεση κινητοποίηση και αποστολή κλιμακίου του Δήμου που θα δώσει τη λύση στην περιοχή.




00 inkefalonia general ad 300X250