Καμπίτσης για Σολωμό: «Δήμαρχε ή εγώ ή αυτός» - «Έκρηξη» Κουνάδη τα «έψαλε» στον Ανουσάκη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 19:42

Καμπίτσης για Σολωμό: «Δήμαρχε ή εγώ ή αυτός»  - «Έκρηξη» Κουνάδη τα «έψαλε» στον Ανουσάκη

«Άστραψε και βρόντηξε» για μία ακόμη φορά ο Βασίλης Καμπίτης, ο οποίος φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση και έκανε και δημόσια δήλωση κατά τη διάρκεια του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου, ότι πλέον δεν μπορεί να συνυπάρξει στην ίδια παράταξη με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων του Δήμου Κεφαλονιάς Σπύρο Σολωμό. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Καμπίτσης μόλις πήρε το λόγο ήταν «καταιγιστικός» και... αποκαλυπτικός.
«Δήμαρχε... δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση... παρανομεί στον τόπο μου ο κύριος Σολωμός. Ο δήμαρχος νομίζει πως ο κ. Σολωμός δουλεύει, αλλά ο κ. Σολωμός δουλεύει για τον εαυτό του και για να μαζεύει ψήφους. Έπαιρνε χρήματα από την περιοχή μου και τα πήγαινε αλλού! Γίνονται πράγματα και εγώ δεν ενημερώνομαι. Ο δήμαρχος εδώ και τώρα πρέπει να πάρει μία απόφαση και να διώξει εμένα ή να διώξει αυτόν» είπε ο Βασίλης Καμπίτσης.

Ακούστε παρακάτω όλη τη δήλωσή του

«Έκρηξη» Κουνάδη τα έψαλε στον Ανουσάκη

Πάντως, οι ενδοπαραταξιακές κόντρες και συγκρούσεις στο στρατόπεδο της δημοτικής αρχής είχαν και συνέχεια. Και για να ακριβολογούμε... τα όργανα άρχισαν πριν αυτό ξεκινήσει.
Την «έκρηξη» την έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σπύρος Κουνάδης, ο οποίος είχε καταφτάσει στην ώρα του (10 το πρωί) στο Δημοτικό Θέατρο περιμένοντας... μάταια να ξεκινήσει η συνεδρίαση.

Αφού είδε και απόειδε πως ο... κόσμος δεν μαζεύεται και το συμβούλιο δεν έχει την απαιτούμενη απαρτία για να ξεκινήσει, μόλις είδε μπροστά του τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Ανουσάκη «εξερράγη». «Δεν μπορεί να λέμε ότι θα ξεκινήσει το συμβούλιο στις 10 το πρωί και να είμαστε τρία άτομα μαζεμένα. Είναι απαράδεκτο αυτό». Είπε και οι τόνοι μεταξύ των δύο ανδρών ανέβηκαν... επικίνδυνα!!!

Ο Σπύρος Κουνάδης , αποχώρησε εμφανώς ενοχλημένος από την αίθουσα... Η συνεδρίαση τελικά ξεκίνησε με καθυστέρηση 75 (!) λεπτών στις 11.15 από τις 10 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.




00 inkefalonia general ad 300X250